2777
2789
عنوان

من قدم کوتاهه

636 بازدید | 66 پست

هر وقت اینجا یکی میگه قدم بلنده حسودیم میشه

خانوادم همشون بلندن و همه به روم میارن کوتاهم 

من دچار بلوغ زود رس شدم کلی آمپول رشد زدم 2 سال تموم 

ولی الان 155 ام

اینقد دوست دارم قدم ا65 تا 175 باشه

انداممو دوست دارم همینطور چهره ام ولی ای کاش بلند بودم

از تو ۴ سانت کوتاه ترم ولی راضیم

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو دوست داشته باش

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           

عیب نداره با یه ۱۹۰ ازدواج میکنی جبران میشه

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

منم همینم فدا کلت 

والا اینجا ک همه جی جی حدیدن 🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

قد مگه مهمه؟مگه دست خودت بوده بلوغ زودرس؟الان مثلا منکه قدم بلنده هرجا میرم مسخرم میکنن حسرت به دلم موند کفش پاشنه دار خانومانه بپوشم خوبه؟قدت خوبه بخدا

کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید

منم قدم ۱۵۹ کوتاهم نسبتا ولی خودم خیلییی اوکیم باهاش اصلا مشکلی ندارم از شوهرمم قدم خیلی کوتاه اونم میگه من از اول دوس داشتم زنم کوچولو کوچولو باشه از دخترای قد بلند خوشم نمیاد 🥹🤣بخدا خوبه سخت نگیر آدما جذابیتشون ب چیزی ک هستنه حالا من اصلا نمیتونم پاشنه بلند و‌کتونی لژ دارم بپوشم بلد نیستم🤣🥲

بلوغ زودرس یعنی زوپتر پریود شدن؟

چن سالگی پریود شدین؟؟

خانواده یه اطرافیان حرفای اروتیک میزدن که باعث منحرف شدن ذهنتون شده بود یا ارثی یا چی؟؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 
منم قدم ۱۵۹ کوتاهم نسبتا ولی خودم خیلییی اوکیم باهاش اصلا مشکلی ندارم از شوهرمم قدم خیلی کوتاه اونم ...

شوهرت چنده 

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵