2777
2789
عنوان

هیجده سالگی دیره

182 بازدید | 19 پست

من تا الان هیچ مهارتی یاد نگرفتم

زبانم درحد متوسط

ورزش درحد تفریح،هنرم فقط برای خودم،مطالعه زیادیم نداشتم 

خیلی سن ترسناکیه یهو باید بزرگ بشی،منکه امسال پشت میمونم،من حتی تفریح و خوش گذرونیم نکردم.

ولی خب دوست دارم اگه به یه جایی برسم با درس برسم چون اصلااا از آرایشگری و... خوشم نمیاد😥

میدونم خیلی هم دیر نیست ولی این عنوان و زدم نظرتون راجب ۱۸ سالگی بدونم؟

سعی پول در بیاری همچی درست میشه

⭕️⭕️⭕️توجه        توجه ⭕️⭕️⭕️بدون هیچ محدویتی نامحدود پول دربیار 🔥تماشاگر موفقیت دیگران نباش ، داستان موفقیت خود را بساز 💪🏻دنبال کار یا درآمد بیشتری ؟؟؟🤔میخوای یک کمک خرج واسه خودت یا خانوادت باشی ؟؟؟میخوای همیشه جیبت پر پول باشه ؟؟؟در ضمن جایی‌ که‌ براش کار میکنی مجوز رسمی داشته باشه و قابل اعتماد باشه ؟؟؟شک نکن جای خوب و درستی اومدی ✌🏻تو شرکت ما درآمد سقفی نداره 👌🏻هر چقد کار کنی و تلاش کنی میلیونی پول میگیری ومیلیونر می‌شی😉 💜 افرادی که مدرک تحصیلی ندارن 💜 به دلایلی وقت کافی برای بیرون رفتن ندارن💜 امکان اشتغال توی هر محیطی رو ندارن 💜 سرمایه ای برای بر پا کردن  شغل مناسبی برای خود ندارن
اگه علاقه دارین ب یادگیری فروش مستقیم اگه دوس دارین مشاور خودشون و خانواده شون بشن ،میتونم معرفشون باشم ☺تا برای خودشون شغلی داشته باشن 👏🏻 منتظرتونم
@trustisho روبیکا

قضاوت ممنوع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۸ سالمه تنها کاری که میکنم روزی ۸ لیوان آب میخورم😂

میگم‌میای گروه گپمون تو‌روبیکا همه دخترن اگه خواستی درخواست بده لینک‌ برات بفرستم

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥
😂😂😂

حس میکنم این همه تو خونه بدون نه دوستی داشتن نه رلی 

نه کسی خیلی غیر طبیعیه واسم واقعا از آینده میترسم

زنانی که پای دویدنشان را بریده اید ،دخترانی به دنیا می آوردند که بال پرواز دارند...

میگم‌میای گروه گپمون تو‌روبیکا همه دخترن اگه خواستی درخواست بده لینک‌ برات بفرستم

کاش تلگرام بود

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...

۱۸ واقعا ترسناکه

ولی ترسناک تر از ۱۹ سالگیه

چون میبینی یک ساال از ۱۸ هم گذشته

دوستات یا دانشگاهن یا سرکار

یا تو این یک سال یه مهارت یاد گرفتن و خودشون رو با کلاس و .. خفه کردن

یا مسافرت و استخر و گواهینامه و ..

ببین

من کاملا میدونم چه حسی داری

ولی بهم گوش کن

خودت رو با هیچکس هیچکس مقایسه نکن

بچسب به کنکور، کنکور که دادی برو گواهینامه ات رو بگیر

زبان ثبت نام کن

و اگه رشته ات پیش نیازی لازم داره تو تابستون یادش بگیر

وارد دانشگاه که شدی یه کار پاره وقت پیدا کن که خرج تحصیلت رو بدی و خب خرج های متفرقه مثل روتین پوستیت و لباس و ..

اصلا با هیچکس کار نداشته باش

هر دختری هم اومد سمتت اگه خوب بود باهاش رفاقت کن

دنبال کسی که دنبالت نمیگرده نگرد

ولی رفیقای خوبت رو زیاد کن

هر روز تو خونه ورزش کن

پیاده روی برو صبح زود

از نظر تغذیه هم سالم خوری

خوابت رو هم اوکی کن

همین چند تا چیز به ظاهر کوچیک تا یک سال آینده تو رو تبدیل میکنه یه یه آدم متفاوت و جدید

بازم میگم، ۱۹ ترسناک تره، پس همین امروز شروع کن