2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای استخدام

جابینجا

جاب ویژن

ایران استخدام

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

⭕️⭕️⭕️توجه        توجه ⭕️⭕️⭕️بدون هیچ محدویتی نامحدود پول دربیار 🔥تماشاگر موفقیت دیگران نباش ، داستان موفقیت خود را بساز 💪🏻دنبال کار یا درآمد بیشتری ؟؟؟🤔میخوای یک کمک خرج واسه خودت یا خانوادت باشی ؟؟؟میخوای همیشه جیبت پر پول باشه ؟؟؟در ضمن جایی‌ که‌ براش کار میکنی مجوز رسمی داشته باشه و قابل اعتماد باشه ؟؟؟شک نکن جای خوب و درستی اومدی ✌🏻تو شرکت ما درآمد سقفی نداره 👌🏻هر چقد کار کنی و تلاش کنی میلیونی پول میگیری ومیلیونر می‌شی😉 💜 افرادی که مدرک تحصیلی ندارن 💜 به دلایلی وقت کافی برای بیرون رفتن ندارن💜 امکان اشتغال توی هر محیطی رو ندارن 💜 سرمایه ای برای بر پا کردن  شغل مناسبی برای خود ندارن

اگه علاقه دارین ب یادگیری فروش مستقیم اگه دوس دارین مشاور خودشون و خانواده شون بشن ،میتونم معرفشون باشم ☺تا برای خودشون شغلی داشته باشن 👏🏻 منتظرتونم

@trustisho روبیکا

قضاوت ممنوع