2777
2789
خیانت هم کرده؟

اره. خیلی. میگفت نکردم وای فقط من نتونستم ثابت کنم. اگه از خودم پول داشتم تحمل نمیکردم ولی نداشتم‌ از خرجی و مسافرت و همه چیز من زد رفت درس خوند حالا دیگه منو قبول نداره. میگه کسایی میان پیش من مدرکشون می ارزه به هیکل تو. میگه تو چی دارب به من بخوره‌ میگه حالم ازت بهم میخوره. 

زمین گرده تازه اون دنیا هم هست...خدا مردی که زنشو اذیت کنه نمیبخشه

اره فقط سپردمش به خدا. به من میگه شوهرداری بلد نبستی. هیچوقت درست و حسابی منو تامین مالی نکرد منم مجبورم کار کنم که اونم درامدش خییلی کمه. دل زن به چی باید خوش باشه؟ با اینکه درامدش زیاده نه خونه خوبی نه مسافرتی نه پولی. همش برای خودش بود‌ منم افسرده شدم. دبگه حوصله هیچی ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره فقط سپردمش به خدا. به من میگه شوهرداری بلد نبستی. هیچوقت درست و حسابی منو تامین مالی نکرد منم مج ...

بگو آشغال تو بلدی زن داری کنی؟میدونی باید موقعی که زن پریوده چطور رفتار کنی؟

پدر من معتاد بود دست بزن داشت خرجی نمی‌داد یادمه سرما خورده بودم ۱۳ سالم بود پول دکتر نداد تا خود صب ...

حاضرم برم کارگری کنم ولی دیگه تو خونش نمونم. برای اینکه ازارم بده اسم دوست دختر قدیمشو می اورد که جذا شده. نیگفت زن قبلیم از تو خیلی بهتره. خیلی خرد شدم

اره. خیلی. میگفت نکردم وای فقط من نتونستم ثابت کنم. اگه از خودم پول داشتم تحمل نمیکردم ولی نداشتم‌ ا ...

وای خاک بر سرش چقدر قدر نشناس و بی صفته. امیدوارم بتونی یک راهی پیدا کنی و راحت بشی از دستش . حدس زدم این بهانه گیری های الکی و تحقیر کردنش که گفتی فقط به خاطر اینه که خودت با پای خودت بری که اون به کثافت کاریاش برسه. اگه مهریه داری و یا کاری بلدی طلاق بگیر برو.عمر خودت رو پای این آدم هدر نده

بگو آشغال تو بلدی زن داری کنی؟میدونی باید موقعی که زن پریوده چطور رفتار کنی؟

پریود؟ من پریود شدم خیلی درد داشتم فقط بهش گفتم غذا رو سرخ کن. درست کرد ولی کلی تیکه انداخت که یه پذیود شدی هنوز به درذش عادت نکرذی؟ خودش همبشه میگه من به زن بها نمیدم. بچه منو به زور سقط کرد خودش گرفت خوابید من تنعایی درد کشیدم. فرداش با خونریزی دو هفته ای خودم همه کارامو میکردم

وای خاک بر سرش چقدر قدر نشناس و بی صفته. امیدوارم بتونی یک راهی پیدا کنی و راحت بشی از دستش . حدس زد ...

میگه باید توافقی جدا بشی وگرنه بچه رو میگیرم. میتونه کارش طوریه که میتونه‌ . میگه سیصد بهت میدم برو. گفتم با سیصد چکار کنم؟ گفتم دویست بهم بده یه ماشین هم بخر کار کنم‌ . گفتم میدم ولی من با ماهی ۱۵ تومن که اگه بشه چطوذی هم کرایه خونه بدم هم خرج خودمو بچه. کم اوردم

این از سگم پست تره...ناموس نداره بفهمه دیگه

نه نداره. میگه تو ارزش نداری بهت پول بدم. پول بدم بدی به پدر و مادر غربتی و گدات. بخدا پدر و مادر من پول نمیخان ازش. اصلا کاری ندارن. گفتم به نام من نخر به نام بچه ماشبن بخر. 

اینم از مردهایی که از زن هاشون پله میسازن میرن بالا بعد ک ب جایی رسیدن میگن تو ب ما نمیخوری

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

چرا نمیخوای بچتون بزاری پیش باباش؟ 

دوریش اینقدر سخته؟ فکر کن رفته مدرسه یه شهر دیگه ، به خاطر بچه این همه خودتو ضعیف نکن

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

دستش بشکنه

کاش قلبش بشکنه. حرفایی بهم زد فقط دلم میخاد برم تو زمین. جالب اینجاست جلوی بچم من زد هرچی خولست گفت بعد به من میگفت حال بچه رو ببین. تو مادری؟ من یه زن دیگه بیارم برای این بچه بهتر مادری میکنه