2777
2789
میگه باید توافقی جدا بشی وگرنه بچه رو میگیرم. میتونه کارش طوریه که میتونه‌ . میگه سیصد بهت میدم برو. ...

ببین الان که کتکت زده سریع برو مدرک جمع کن بر علیهش و شکایت کن  تا قانونی دستت پر باشه و بترسه.چون گفتی شغل خوبی داره،از ترس ابروش اون موقع خودش میاد بهت مبلغ بالاتر پیشنهاد میده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نداره. میگه تو ارزش نداری بهت پول بدم. پول بدم بدی به پدر و مادر غربتی و گدات. بخدا پدر و مادر من ...

بگو ننه تو هم ارزشی نداره برای بابات دیگه...تو هم از کسی پس افتادی که ارزش نداره

ازش یچیزی بگیر توافقی جدا شو.

برو برای بچت مادری کن کار کن.

خدا و زندگی اونو بدجوری پشیمون میکنه

کثافت اعصابمو بهم ریخت توی نینی سایت که میام انقدر از ادم ها متنفر میشم که حالم بهم میخوره از همه

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.
کاش قلبش بشکنه. حرفایی بهم زد فقط دلم میخاد برم تو زمین. جالب اینجاست جلوی بچم من زد هرچی خولست گفت ...

بگو تف تو صورتت که جلو بچه اینجوری میکنی اره یه زن دیگه دیوونه است با وحشی مثل تو زندگی کنه 

کاش قلبش بشکنه. حرفایی بهم زد فقط دلم میخاد برم تو زمین. جالب اینجاست جلوی بچم من زد هرچی خولست گفت ...

بگو تف تو صورتت که جلو بچه اینجوری میکنی اره یه زن دیگه دیوونه است با وحشی مثل تو زندگی کنه 

چی بگم ،غصه عالم اومد رو دلم دستش بشکنه که تورو زده ،تاوان حرفایی رو که بهت زده میبینه حالا ببین کی ...

امیدوارم

ببخشبد بذار نگم نمیخام یه موقع کسی بشناسه

ازش یچیزی بگیر توافقی جدا شو.برو برای بچت مادری کن کار کن.خدا و زندگی اونو بدجوری پشیمون میکنهکثافت ...

اگه‌ بده که از خدامه. اخه میگه سیصد میدم برو. میخاد من تو مضیقه باشم که بتونه بچه رو هم بگیره

بگو ننه تو هم ارزشی نداره برای بابات دیگه...تو هم از کسی پس افتادی که ارزش نداره

اینا یه مشت پول پرستن. به خاطر پول هر کاری میکنن. از حرفاش حرصم گرفت که تحقیرم میکرد صد تومن تو حسابم داشت که خودش باهاش کار میکرد من اصلا دست به پولش نمیزدم بدون اجازه اش. گفت پولمو بده منم کتک خورده بودم گفتم نمیدم. بلند شد دوباره کتکم زد گفت دزد باید کتک بخوره. 

میخای طلاق یا پول بگیری زش هرچی مهم نیس، قبلش بلید حتما ی کتک حسابی بهش بزنی

کتک زد منو حوری که پیشونیم همون موقع ورم کرد منم دردم اومد زدمش ناخنم کشیده شد پشت گردنش به بچم میگه ببین اون منو میزنه