میگه باید توافقی جدا بشی وگرنه بچه رو میگیرم. میتونه کارش طوریه که میتونه . میگه سیصد بهت میدم برو. ...
ببین الان که کتکت زده سریع برو مدرک جمع کن بر علیهش و شکایت کن تا قانونی دستت پر باشه و بترسه.چون گفتی شغل خوبی داره،از ترس ابروش اون موقع خودش میاد بهت مبلغ بالاتر پیشنهاد میده
کثافت اعصابمو بهم ریخت توی نینی سایت که میام انقدر از ادم ها متنفر میشم که حالم بهم میخوره از همه
من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.
بگو ننه تو هم ارزشی نداره برای بابات دیگه...تو هم از کسی پس افتادی که ارزش نداره
اینا یه مشت پول پرستن. به خاطر پول هر کاری میکنن. از حرفاش حرصم گرفت که تحقیرم میکرد صد تومن تو حسابم داشت که خودش باهاش کار میکرد من اصلا دست به پولش نمیزدم بدون اجازه اش. گفت پولمو بده منم کتک خورده بودم گفتم نمیدم. بلند شد دوباره کتکم زد گفت دزد باید کتک بخوره.