2777
2789
عنوان

سریال ترکی در انتظار آفتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا گفتی عه😂خاستم ببینم

😂😂نه میگم مثل سریال ها ترکی دیگه اخرش اینطوری😂

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

زخم قلب رو میتونی یه خلاصع ای بگی ازش ؟

خیلی قشنگه مثل سریالای دیگه نیس کاملا متفاوته بنظرم حتما ببینش🥲

فرید و هانده سه روز دیگه عروسیشونه. ولی یامان ک دوست دبیرستانی هانده بود قبلا عاشق هم بودن.‌ یامان هی اسرار کرد ک ازدواج نکن من دوستت دارم اما هانده میگه ک ما خیلی وقته از هم جداییم ولم کن و این حرفا. و البته یامان هم دوست فریده و مثل برادر باهم بزرگ شدن. یامان واسه اینکه هانده ازدواج نکنه مجبور میشه جلو چشم فرید ببوستش

فرید هم ناراحت میشه و میره استانبول و با ی دختری اشنا میشه.  بعد کلی صحبت و اینا فرید ب دختره گفت بیا باهام ازدواج کن واسه اینکه از هانده انتقام بگیره و بهت پول میدم. دختره قبول نمیکنه ولی یه روزی انقد محتاج پول میشه ک قبول میکنه و دقیقا تو روز اون دوتا فرید یکی دیگه رو میاره تو عروسی.‌‌‌‌‌‌.... این فقط قسمت اولشه کل داستان نیس هاا😂

"عرب" اصالت منه🌹

سریال خیلی زیباییه مخصوصا کل کل کردن زینب و کرم کم کم عاشق هم شدن بعد چندسال برای بار ششم شروع کردم به دیدنش و همین حالا قسمت صدو یکم رو دیدم ارزش دیدن داره کل داستان فیلم تو دبیرستان هست مثل سریال خواهران وبرادران وموضوع دانش اموزانی هستن که تومدرسه ناخواسته بعد کلی دعوا وسربه سرهم گذاشتن عاشق هم دیگه می شن