دوتا پسر دارم یکیش سه ساله یکیش یه سال و نیمه که تازه از شیر گرفتم...هر دوتاشم خودم خواستم ک پشت سر هم باشن خداروشکر سختی زیاد داره ولی چون همبازین دلگرم میشم...از لحاظ مالی خیلی اوکی هستیم ولی من یکم خسته م از بچه داری بچه هامم بد قلق نیستن ولی بالاخره بجه داری سخته پون خودم تهرانم مامانم قمه...چند وقت پیش به هوای اینکه قبل پریودمه حامله نمیشم جلوگیری نکردیم دیروز لک دیدم و حالت تهوع داشتم بی بی چک زدم مثبت شد...هم خوشحالم هم مضطرب...یعنی از پسش برمیام؟البته اینم بگم همسرم خیلی کمک میکنه ولی چون من خیلی ادم مضطربی هستم همش نگرانم...دوست داشتم بیام با شما عزیزای دلم صحبت کنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ای جانم انشالله که به سلامت بغلش کنی هدیه خدا بوده🥰😍میشه برای منم دعا کنی منم برای دومی چندساله طولانی اقدامم دعا کن منم به زودی باردار بشم سنم بالا رفته خیلی دلشکسته ام.....ماهمدلمون نی نی مبخاد به خاطر امضام دعام کن خیلی🥺...خیلی تنهاس دخترم آرزوش خواهر برادر داشتنه
نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن
سلام مبارکه عزیزم آره وقتی شوهرت کمکت میکنه چرا که نه
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه