2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 45 پست
چرا برا اون یکی گرفت.چرا فرق گذاشت

بله در حالت کلی فرق گذاشتن کار خوبی نیست. 

ولی شاید اونموقع از نظر مالی میتونسته و الان نمیتونه. 

یا شاید دلیل دیگه ای داره.

ولی در کل اختیار اینکه پدر همسرت عروسی بگیره یا نگیره ، با خودشه و کسی نمیتونه مجبورش کنه. 

اولش گف پدرم پشتم هس.مثل اینکه دروغ گفشاید عروس اولشون هم از اینا فرار کرد رفتمن ک ازشون رضایت ندارم

معیارهای هر آدمی فرق میکنه ولی به نظرت مردی که خودش نمیتونه تشکیل زندگی بده و میخواد پدرش این کارها رو انجام بده ، میتونه مسئولیت زندگی مشترک رو به عهده بگیره؟ 🤔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله در حالت کلی فرق گذاشتن کار خوبی نیست. ولی شاید اونموقع از نظر مالی میتونسته و الان نمیتونه. یا ش ...

اختیار اینکه بخاد خودشو ب ما تحمیل کنه و در قبال کاری ک برا ما انجام نمیده و ازمون توقع داره بینمون اختلاف میندازه با اینکاراش

معیارهای هر آدمی فرق میکنه ولی به نظرت مردی که خودش نمیتونه تشکیل زندگی بده و میخواد پدرش این کارها ...

الا ک دوره زمونه گرونی شده اکثرا پدرا کمک میکنن ولی ب ما ک رسید هیچی 

الان شرایط خاص هست.

ب اونا ک باشه همیشه شرایطشون خاص

من با نامزدم بیرون برم مادرشوهره توقع داره اونم همه جا ببریم

هر چی بیرون میخوریم برا اونم بیاره

اینقدرم پسرشو پر میکنه و هی میگه بهش 

الان درسته عقد هستید ولی واقعا هر دو باید ببینید میتونید با هم ادامه بدید یا نه؟

ب ادامه دادن ک باشه من خیلی خستم از الا

ولی پدرومادرم یه درصدم حمایتم نمیکنن چون پسردوستن 

اختیار اینکه بخاد خودشو ب ما تحمیل کنه و در قبال کاری ک برا ما انجام نمیده و ازمون توقع داره بینمون ...

دوست عزیز مگه معامله ست؟ 

پدرشه ، یعنی نباید انتظار داشته باشه تو بیماری و در حالی که بیمارستان بستری شده ، پسرش کنارش باشه؟ 🤔

درسته من از جزئیات خبر ندارم و نباید قضاوت کنم ، ولی ببخشید مجبورم بگم این نوع تفکراتی که شما داری ازشون حرف میزنی ، خطرناکن.

ب اونا ک باشه همیشه شرایطشون خاصمن با نامزدم بیرون برم مادرشوهره توقع داره اونم همه جا ببریمهر چی بی ...

باید ببینی همسرت میتونه روابط رو مدیریت کنه؟ 

زندگی مشترک بحث یک عمر زندگیه.

دوست عزیز مگه معامله ست؟ پدرشه ، یعنی نباید انتظار داشته باشه تو بیماری و در حالی که بیمارستان بستری ...

خیلی ناراحتم.از اینکه مادرش حتی حاضر نیس بخاطرش یه گرم طلا بفروشه.ولی من دیروز ۲۲ گرم طلامو براش فروختم و بهش پولشو دادم.اونوقت خیلی راحت پدرومادرشو انتخاب کرد 

خیلی ناراحتم.از اینکه مادرش حتی حاضر نیس بخاطرش یه گرم طلا بفروشه.ولی من دیروز ۲۲ گرم طلامو براش فرو ...

از جزئیات شرایط و مشکلات شما و همسرت خبر ندارم و نمیتونم دقیق تر چیزی بگم یا نمیتونم قضاوت کنم. 

اما در حالت کلی شما باید ببینی آیا نامزدت میتونه مسئولیت زندگی مشترک رو به عهده بگیره؟ 🤔

میتونه مرد زندگیت باشه؟ 

اگر قراره فداکاری انجام بشه ، باید دو طرفه باشه و دو طرف قدرشناس همدیگه باشن.