2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 45 پست
الویت زنه یا پدرپس چرا پدرش قبلا برا پسر بزرگش عروسی گرفت الا برا ما نمیگیره فقط توقع دارهپسره آتش ن ...

همیشه اولویت پدر مادر هست هم شما هم ایشان.همون پدر زحمت این پسرو گشیده تا بزرگ بشه بشه شوهر شما! شما با بقیه کار نداشته باش هر فرزندی وظایف خودشو در قبال پدر مادرش داره.

شاید اون وقت داشته عروسی گرفته الان نه

والا شوهرم قرونی از پدر مادرش نگرفته کمکشونم میکنه مدر مادرش رو سرمونم جا دارن چون زحمتشو گشیدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ بزرگ کردنی.نه دانشگاه فرستادن.نه خونه و ماشین دادن.الانم نه کمکی نه عروسی میگیرن.پس چرا توقع دارن

چرا مسائل رو با هم قاطی میکنید؟ 

اگر پدرش خونه و ماشین نده ، نباید پسرش بره بیمارستان تو مریضی پدرش رو همراهی کنه ؟! 🤔

دوست عزیز این طرز فکر با کدوم منطق سازگاره ؟! 🤔

همین شوهر بنده ۹ ماهه با خانواده و پدر من حرف نمیزنه میگه چرا پدرت برات جهاز نخریدحالا هم پدرش عروسی ...

خب عزیزم چرا این ازدواج رو قبول کردی؟ فرهنگی مالی تحصیلز ... همه جوره میگی پایین هستن.

تو با این همه شرایط خوب چرا اینو قبول کردی؟ خواستگار بهتر نداشتی؟

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
پس از اول انتخابش نمیکردیوقتی اینقدر حس خود بزرگ بینی داریحتما همینجوری رفتار کردی گذاشتنت کنار

من نمیخامشون ب خاطر پرتوقعی و خودخواهیشون.

چ خود بزرگ بینی.یه عروسی نمیخان دیگ بگیرن آخه.

اولشم نباید انتخابش میکردم.خانوادشو ک نمیشناختم.خودشم فکر میکردم آدمه والا 

الانم قرار نیست تو بری بیمارستان که میگی برام کاری نکردن.

رفتن شوهرت هم هیچ ربطی به شما نداره تازه عقد هم هستی تو یه خونه نیستین که مثلا بگی تنها می مونم و.....

حد خودت رو بدونی محترم تر و عزیز تری

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
من نمیخامشون ب خاطر پرتوقعی و خودخواهیشون.چ خود بزرگ بینی.یه عروسی نمیخان دیگ بگیرن آخه.اولشم نباید ...

پست قبل تو بخون تا بفهمی کدوم خود بزرگ بینی

من لیسانس دارم اون دیپلم

از نظر فرهنگی بالاتریم

از نظر مالی بالا تریم

خب وظیفه پدریه پس چیه.۲ساله بلاتکلیف

همسرت چرا اومده خواستگاری؟ 

یعنی ایشون نمیتونه خونه بخره یا اجاره کنه؟ 

نمیتونه عروسی بگیره؟ 

و ... 

یعنی ایشون میخواسته همه رو پدرش براش انجام بده؟ 

الانم قرار نیست تو بری بیمارستان که میگی برام کاری نکردن.رفتن شوهرت هم هیچ ربطی به شما نداره تازه عق ...

حد من چیه ک بعد یک هفته حالا روز جمعه ک برا من وقت بزاره بجاش بره پیش پدرش 

همسرت چرا اومده خواستگاری؟ یعنی ایشون نمیتونه خونه بخره یا اجاره کنه؟ نمیتونه عروسی بگیره؟ و ... یعن ...

اولش گف پدرم پشتم هس.مثل اینکه دروغ گف

شاید عروس اولشون هم از اینا فرار کرد رفت

من ک ازشون رضایت ندارم