2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

325 بازدید | 45 پست

پدرشوهرم بیمارستان بستریه.برادرشوهر بزرگم زنشو طلاق داده و شغلش آتش نشانه.میگه مرخصی ندارم.برادرشوهر وسطی مجرد هس و همراه باباش ۲ شب مونده.شوهرم شغلش آزاده و میگن امشب بره همراه بشه.منم مخالفم.چون ۲ ساله عقدم.پدرشوهرم برام عروسی نمیگیره درحالیکه برا برادرشوهر بزرگم قبلا گرفته.الا باشوهرم دعوا کردیم همش میگه بابامو ول نمیکنم.خیلی خستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب واقعا حرف شما درست نیست.چون برا شما عروسی نگرفتن نره پیش باباش؟!!!! مسائل رو باهم قاطی نکن

وقتی برات کاری نکنن چرا باید توقع داشته باشن.هزینه عقد کلا شوهرم داده.الا ۳ ماهه خونشون نمیرم.مادرشوهرم یه زنگ ب من نزده ک چرا ناراحتی.منم بهش زنگ نمیزنم.از خداشونم باشه ک عروسشون شدم.خانوادش از نظر مالی و فرهنگی همه نظر از خانوادم پایین ترن.خودم لیسانس.شوهر دیپلم.فکر میکردم آدم خوبیه ولی حالا ده متر زبان دارن همشون 

وا این چه حرفیه پسر بزرگ کرده همچین مواقعی عصای دستش باشه دیگه اشتباه کردین دعوا گرفتین

چ بزرگ کردنی.نه دانشگاه فرستادن.نه خونه و ماشین دادن.الانم نه کمکی نه عروسی میگیرن.پس چرا توقع دارن 

وقتی برات کاری نکنن چرا باید توقع داشته باشن.هزینه عقد کلا شوهرم داده.الا ۳ ماهه خونشون نمیرم.مادرشو ...

عزیزم اولا که وظیفه ندارن برا شما عروسی بگیرن. ولی شوهر شما وظیفه داره بره ب پدرش سر بزنه

عروسی و... رو بهتره کمک کنن پسرشون بگیره ولی اون موصوع جداست. 

شوهر شما  بچه اون پدر هست و مسئوله

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
خدا عروسایی مثل شما قسمت نکنه ...نگرفته که نگرفته شوهرت عرضه داشت خودش میگرفت .والا همه پسرای فامیل ...

الویت زنه یا پدر

پس چرا پدرش قبلا برا پسر بزرگش عروسی گرفت الا برا ما نمیگیره فقط توقع داره

پسره آتش نشانش پارسال تابستان یه سره مرخصی داشت.الا میگه مرخصی ندارم 

چ بزرگ کردنی.نه دانشگاه فرستادن.نه خونه و ماشین دادن.الانم نه کمکی نه عروسی میگیرن.پس چرا توقع دارن

بخدا واسه منم همینن عروسی نگرفتن نه کمی نه هیچی ولی خب اینجوری پیش میری رنگیه خودت خراب میشه عزیزم

وقتی برات کاری نکنن چرا باید توقع داشته باشن.هزینه عقد کلا شوهرم داده.الا ۳ ماهه خونشون نمیرم.مادرشو ...

پدر همسرت مثل هر پدر دیگه ای حق پدری به گردن بچه هاش داره ، اینکه برای شما عروسی بگیرن یا نگیرن مسئله جداگانه ای هستش.

عزیزم اولا که وظیفه ندارن برا شما عروسی بگیرن. ولی شوهر شما وظیفه داره بره ب پدرش سر بزنهعروسی و... ...

همین شوهر بنده ۹ ماهه با خانواده و پدر من حرف نمیزنه میگه چرا پدرت برات جهاز نخرید

حالا هم پدرش عروسی نگرفته پس توقع نداشته باشه

فقط میخان جیب نداشته مارو خالی کنن

همچین خانواده شوهری نصیب هیچکس نشه.مادرش فقط پرش میکنه 

پس از اول انتخابش نمیکردی

وقتی اینقدر حس خود بزرگ بینی داری

حتما همینجوری رفتار کردی گذاشتنت کنار