2777
2789
عنوان

پسرعموم باز پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 2904 بازدید | 123 پست
الهی بمیرم نه مثل من انقدر دریده نه مثل تو انقدر با حیا البته من ۲۰ سال ناظم مدرسه بودم بی دلیل نیست ...

چه ناظم پایه ای همیشه ناظم هامون بداخلاق بودن😤😂♥️♥️💋

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام فوت کردهکسی جز خودم‌نمیتونه کمکم کنه.باید خودم بهش بگم

خدابیامرزتش منم پدرمادرم جفتشون فوت کردن اره بابا خودت بهش بگو نهایت خودشو چس کرد بلاکش کن انشالله یه کیس بهتر🥰

انشاءالله خدا این دل بیقرار تو آروم کنه ب امید خدا بهش برسی و خوشبخت بشی 🩵

از آدمایی که خودشون یهو میزارن و میرن خوشم میاد، شما فکر کن آشغال خودش بره سطل‌آشغال.🎀😉 

منم سر حجاب زیاد کتک زدما🤣🤣🤣البته با شوخی

خداروشکر کتک نخوردم اما همیشه جدی بودن 😂😂😂

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

عزیزم ب حرفای برو و پیشنهاد بده و بهش بگو و اینا اصلن توجه نکن 

شاید ایشون داره شما رو میسنجه 

سعی کن نامحسوس جذبش کنی 

میتونی کلیپ بفرستی 

آدرس جایی بگیری 

درباره ی خرید وسیله ای سوال کنی 

متوجه میشی اگ مشکل خجالتی بودن اونه با سوالای شما رفع میشه 

اما پسری با این شرایط ک میگید بعید میدونم تنها باشه😅

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
من عاشق بچه ها بودم ولی واقعا یذره شوخی میکردم دیگه کم مونده بود شماره شوهرمم بگیرن😅

آره واقعا می‌دونم خودم دانش آموز بودم 😂😂😂🤣🤣🤣

ناظم جونم تو ام که دشمن افغانی هایی خدایی با دانش آموزای افغان چجوری رفتار میکردی😂😂😂😂♥️

وای نمیتونم سخته از مرگم سخت تره

نه اصلا نگو ازت خوشم اومده .بذار خودش اگه بخاد میگه . اکس منم دقیقا همینجوری بود استکیر میفرستاد پدرم دراومد چهارسال باهاش طول کشید تا گفت خوشم میاد ازت ولی رفتارش بعدشم عوض نشد هر آدمی یه مدله .پسر عموت یا قصدش باهات جدی نیست .یا مشکل داره تو حرف زدن که با شناختی که ازش داری باید خودت بدونی .کم روهه؟ روابط اجتماعیش ضعیفه؟؟ 

هر چی بگی بدتر میکنه اتفاقا برو توی فاز مرموز بازی توی فاز محل ندادن ‌ توی فاز این‌که داری ب بقیه گز ...

یه مدته من پیام ندادم فقط خودش داره پیام‌میده

واسه‌ازدواجم‌ صلوات بفرستید لطفا
خدابیامرزتش منم پدرمادرم جفتشون فوت کردن اره بابا خودت بهش بگو نهایت خودشو چس کرد بلاکش کن انشالله ی ...

نه بلاک ک‌نمیکنم

چون جوری نیس چش تو چش بشیم

واسه‌ازدواجم‌ صلوات بفرستید لطفا
آره واقعا می‌دونم خودم دانش آموز بودم 😂😂😂🤣🤣🤣ناظم جونم تو ام که دشمن افغانی هایی خدایی با دانش ...

مدرسه ما افغانی ثبت نام نداشتیم مدرسه درست حسابی که افغانی ثبت نام نمیکنه