2777
2789
عنوان

بی بی چک ده روز بعد از انتقال جنین

272 بازدید | 14 پست

دوستان من ۲ مرداد جنین سه روزه انتقال دادم. امروز صبح بی بی منفی شد. حتی یه هاله هم ننداخت😭 از صبح انگار نیا رو سرم خراب شده. هرچی تاپیک در این مورد بود خوندم. انگار وقتی بی بی منفی بشه دیگه تمومه😭. کسی هست روز ۱۱ بی بی منفی شده باشه ولی بتا مثبت؟ توروخدا بگید امیدی هست هنوز یا نه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا کنه. خدا بچتو نگه داره واست عزیزم

قربونت ایشالانصیب شمابشه فقط اصلااسترس نداشته باش به خودت بگوحتمامیشه نشدم ایشالادفعه بعدی

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
والا از صبح داغون شدم. از بس غصه خوردم نفسم بالا نمیاد

عزیزم خدایی نکرده حتی اگرم مثبت نشه باغصه خوردن نه تنهاحل نمیشه بلکه کارو برای دفعه بعدسخت ترمیکنی غصه واضطراب فقط مسیرتوطولانی ترمیکنه والامن ازیه هفته قبل انتقالم همش میگفتم مطمئنم شدنیه وهمه ی جنینام میگیره بااینهمه انرژی مثبت از۳تا۱دونش گرفت والانمیگرفتم هیچ ناراحت نمیشدم میگفتم خب وقتش نبوده بعدشمابااین سطح استرسی که به خودت واردمیکنی چه انتظاری داری

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
عزیزم خدایی نکرده حتی اگرم مثبت نشه باغصه خوردن نه تنهاحل نمیشه بلکه کارو برای دفعه بعدسخت ترمیکنی غ ...

من کلا استرسی ام. از بچگی همینطور بودم هرچی تلاش کنم آروم باشم بدتر میشم. منم تا دیروز خیلی امیدوار بودم صبح که بی بی منفی شد اینطوری شدم