2777
2789
عنوان

به هیچ مردی خوبی نیومده

585 بازدید | 40 پست

هرچی از خودت بگذری،کوتاه بیای، با بدبختیاش بسازی،

نداریشو تحمل کنی،از خوشیت بزنی، یه روزی جوری دستتو گاز بگیره که خودت کیف کنی.

سایت پر تازه عروسه‌ از من به شما نصیحت. دلتون برا شوهرتون نسوزه هرگز. روزی چنان پشیمون میشیدددد. 

تازه شوهرتونم ده سال بعد در جواب همه کاراتون، میگه میخواستی نکنی🥲

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زن داداشم حریصو و طمعکار بود طوری که همه مال و منال داداشمو کشید بالا و داداشمو انداخت بیرون 

ولی هنوز که هنوزه نمیذاره ما حتی اسمشو بیاریم 

بعد منی که از همون خواستگاری از خواسته هام کوتاه اومدم آدم بده یرقصه بودم تا آخرش که از همه حق و حقوقم گذشتم موقع طلاق

پشت هر کاربری یه قلب هست❤
من مجردم مرد ایده آل نیست یعنی دیگ آدم باشه؟هر آدمی به یه مرد تو زندگیش احتیاج داره ک تکیه گاهش باشه

مرد خوب هست اما میگم به خاطر همون مرد خوبم تو زندگی گذشت نکنید و کوتاه نیاین. یهو میبینی ده ساله باهاش زندگی کردی و هموز سر خونه اولتی

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 
من زن داداشم حریصو و طمعکار بود طوری که همه مال و منال داداشمو کشید بالا و داداشمو انداخت بیرون ولی ...

دقیقا همینه.

نعمت روی زمین قسمت پررویان است.

زنی که خرج داره ارج داره