2777
2789
عنوان

به هیچ مردی خوبی نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر عزیز منم همجنس خودتم...و زنی رو میشناسم با همین توصیفاتی که گفتی.اصلا نباید ذره‌ای بهش خوبی کرد جدی میگم خدامیدونه...پس همه ی زن ها ومردا اینجوری که شما میگی نیست 

.

اللهم عجل الولیک الفرج💚
به شما هم یه روز این حرفا ثابت میشه.منم چندسال پیش قبول نداشتم

خیلی عصبانی هستی ولی 

بد زخم خورده ای😐

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

جدی بگیرین حرف دوستمونو بخدا وقتی محبت زیادی کنی ،وقتی زیادی هواشو داشته باشی برای اون میشه این کارا ...

واقعا مردا ذاتشون اینه.

نمیدونم چرا یه عده باور ندارن

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 

اسی منبا نظر شما موافقم چون تو زندگی منم رخ داد، من با همه کم و کسری های شوهرم از اخلاقش تا خانوادش بگیر ساختم و ازخودم گذشتم اما دراخر همین ادم درعرض یکسال و نیم از عروسیم مزدمو گذاشت کف دستم و الان داریم جدا میشیم خیلی نمک نشناسن بعضیا خیلیا، الهی یکی مثل خودشون نصیبشون بشه

استارتر عزیز منم همجنس خودتم...و زنی رو میشناسم با همین توصیفاتی که گفتی.اصلا نباید ذره‌ای بهش خوبی ...

شما فهوای کلام رو نگرفتی عزیزم. 

نگفتم به مردا خوبی نکنید.

گفتم با مشکل و بی پولی و بدبختیشون نسازید چون تهش نمیگن مرسی، میگن میخواستی نکنی

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 

عین شوهر من هر چقدر بهش محبت کنی دستتو گاز میگیره آدم میسوزه ولی مادرش اصلا تحویلش نمیگیره حتی یه لیوان آب بهش نامیده اما جونش داره در می‌ره برای اونا 

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
شما فهوای کلام رو نگرفتی عزیزم. نگفتم به مردا خوبی نکنید.گفتم با مشکل و بی پولی و بدبختیشون نسازید چ ...

اخه همشون اینجوری نیستن بخدا...ولی واقعا خانوم اینجوری ام هستش گفت میخواستی نکنی....نمیدونم ولی همه مثل هم نیستن

اللهم عجل الولیک الفرج💚