2777
2789

ما ی خانواده پنج نفره هستیم من19سالمه دوتا داداش13و4ساله دارم از وقتی ک یادم میاد دادشم دیگ 2سالش شد همش با اون بزرگه در حال جنگ و وحشی بازی و هستن تا الان ک4سالش شده

همش باهم دعوا میکنن هم دیگرو میزنن ب هم فحش میدن و داداش کوچیکه ک چهار سالشع همش جیغ میزنه جوری ک سرم وحشتناک تیر میکشه اون لحظه مامان بابامم نمیتونن این دوتا وحشیو کنترل کنن کاش تک فرزند بودم  دیگه خسته شدم از این زندگی دلم سکوت و ارامش میخاد دلم تنهایی میخاد💔🚶‍♀️

حتی نمیتونم توی اتاقم برم داداشم ک چهار سالشه میاد با مشت میکوبه ب در میاد داخل اذیتم میکنه کاش میشد خودکشی کنم از دست این بچه 

نابود شدم دیگه💔حسرت ی سکوت و تنهایی مونده ب دلم فقط ارامش میخام الان سرم درد میکنه🚶‍♀️😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط نمیفهمم مادرا چرا فکر میکنن باید بزان و مسئولیتشو بندازن گردن دختر؟؟؟؟؟؟؟

بخاطر من میره سر کار

منم مجبورم نگهشون دارم و مراقبشون باشم نمیتونم حرفی بزنم که🚶‍♀️

بخاطر من میره سر کارمنم مجبورم نگهشون دارم و مراقبشون باشم نمیتونم حرفی بزنم که🚶‍♀️

مامان من سرکار نمیرفت 

۴ تا پسر داره و تموم عمرم منو کلفت پسراش دونست.

تموم عمرم حروم کار تو خونه شد.هیچی نفهمیدم.

۴ تا پسر بشدت بشدت پلشت کثیف. 

چرا اون باید میزایید و چرا انتظار داشت من جورشو بکشم

مامان من سرکار نمیرفت ۴ تا پسر داره و تموم عمرم منو کلفت پسراش دونست.تموم عمرم حروم کار تو خونه شد.ه ...

خیلی سخته درکت میکنم من دوتا داداش دارم روانی دارم میشم از دستشون