2777
2789
عنوان

کسایی که لنز طبی استفاده میکنن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 49 پست
خیلی خوبه. من انقد از عینک ته استکانیم خجالت میکشیدم. خیلی بد بود. خدا خیر بده اون که لنزو اختراع کر ...

وااای خوش ب حالت منم از عینک بدم میاد برا بیرونم نمیزنم ولی واقعا نمیبینم اصلا نمیزنم سردرد میگیرم بدجور واسه عروسیمم ک اصلا افتضاح شد بدون عینک تمام چشمام قرمز شده بود کلا ارایشم بد شد...ولی لنز هم میترسیدم برا جراحی هم رفتم گفتن صبر کن تا دستگاه فمتو بیاد برای استیگمات و مثبت بودن چشم .گفت چون چشمات مثبته دوباره برمیگردخ

از عینک بهتره. بخدا جدی میگم. ببین اولش تا چشم عادت کنه سخته. باید یه دوره سختی بکشی ولی بعدش که عاد ...

اون یه بار که گذاشتم نوشته های روی تابلو رو نمیدیدم  دیگه استفاده ش نکردم . یعنی به مرور دیدم بهتر میشه با لنز ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای خوش ب حالت منم از عینک بدم میاد برا بیرونم نمیزنم ولی واقعا نمیبینم اصلا نمیزنم سردرد میگیرم ب ...

چه خوب که یه درمان واس دردت داره میاد. من که انقد چشمم ضعیفه لیزیک و لازک برام خطرناکه

اون یه بار که گذاشتم نوشته های روی تابلو رو نمیدیدم  دیگه استفاده ش نکردم . یعنی به مرور دیدم ب ...

تابلو دور بود یا نزدیک؟ فاصلش چقدر بود؟ احتمالا لنزه شمارش از چشمت کمتر بوده

سلام عزیزم من نزدیک 8 ساله لنز میذارم اکثر اوقات کل روز تو چشمه ولی انقدر راحتم که عینک جای لنزو نمیتونه بده چه از لحاظ دید .لنز همهجارو حتی بغلارو کامل نشون میده ولی عینک نه. مارک مایع لنزم renu هس ولی اسم لنزمو نمیدونم الان چن ساله هم ازمارک استفاده میکنه فک کنم نیودرمه البته فک کنم تو همین مایه هاس احتمال پارگیشم خیلی کمهطوریه که من هر 8 9 ماه یه بار پاره نشده عوض میکنم. و کسایی که میگن تو چشمم تکون خورد اونا لنزشونو ممکنه برعکس انداختن برگردونن روی دیگشم بندازن بازم حرکت کرد یا لنزت کثیفه و باید بذاری کف دستت آرام با چن تا ماساژکوچولو بشوریش یا هم لنزت پاره شده که اونم قابل مشاهدس قبل انداختن ادم خودش متوجه میشه و اینکه مایع جالنزیو هر بار بعد اینکه از چشتون لنزو دراوردین عوض کنین این باعث میشه احتمال عفونت گیریشم کم باشه  منکه تو این چند سال اصلا مشکلی برام پیش نیومده خدارو شکر

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

من مایعمو 28 میگیرم لنزمو جفتی 90

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
سلام عزیزم من نزدیک 8 ساله لنز میذارم اکثر اوقات کل روز تو چشمه ولی انقدر راحتم که عینک جای لنزو نمی ...

سلام . خیلی ممنون از توضیح کاملتون . نمیدونم من چدا بالنز دیدم خوب نیست😔 از شماره هم مطمئنم نمیدونم احساس میکنم از جنسش بوده . یه سوال یدیگه هم میپرسم بهم نخندین لطفا لنز سایز داره؟ میگم شاید چون سایزش مناسب نبوده تکان میخورده تو چشم که دیدم خوب نبوده☺☺☺

سلام . خیلی ممنون از توضیح کاملتون . نمیدونم من چدا بالنز دیدم خوب نیست😔 از شماره هم مطمئنم نمیدونم ...

عزیزم به لنز عادت کنه چشات دیگه عینک زدن برات سخت میشه البته من از همون اول لنز انداختم فقط بعضی جاها عینک زدم ولی واقعا با لنز خیلی راحتی امتحان کن فقط بعضی چیزارم رعایت کن مثلا با دست کثیف اصلا نذار تو چشت. بهداشتو رعایت کنی همه چی حله. قبل انداختن تو چشت هم بشورش اینطوری اصلا اذیتت نمیکنه. و اینکه لنزای طبی بدون رنگ من نشنیدم سایز بندی داشته باشه شما که میگی سایز چشمو بزرگ میکنه اونا مال ارایشی رنگیاس که بهشون لنز باربی میگن از سایز چشم بزرگتره من تو طبیا ندیدم . ولی اگه دوست داری طبی رنگی بگیر ولی دور دار باشه تا چشتو بزرگتر نشون بده مثلا یخیه دور مشکی من خودم دارم بدون دور هم دارم ولی دو.ردار بزرگتر نشون میده چشو

بهتره اول آرایش کنی، بعد لنزتو بزاری

کاملا برعکسه..اول لنز بزارین بعد ارایش کنید...اینو دکتر متخصص گفت بهم

خدایا!!!! اندکی نفهمی عطا کن تا راحت زندگی کنیم مردیم از بس فهمیدیم و به روی خودمان نیاوردیم.