2777
2789
عنوان

کسایی که لنز طبی استفاده میکنن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اون اوایل میزاشتم جابجا میشد. یبار افتاد گم شد. ولی بعدش نمیدونم چی شد اصلا این چن ساله نیفتاده

دیدتون با لنز خوبه ؟ مثل عینک هست؟ من یه بار تمتحان کردم دیدم باهاش خوب نبود دیگه استفاده نکردم . احساس میکنم جنسش خوب نبوده

ووووی چ بد منم حساس 

خیلی خوبه. من انقد از عینک ته استکانیم خجالت میکشیدم. خیلی بد بود. خدا خیر بده اون که لنزو اختراع کرد. الان انقد واردم شوت میکنم تو چشمم خودش میره سرجاش😆😆😆

از دکتر که لنز بخری خودش مواد خوب بهت میده . بهتره دکتر مواد لنز بده چون بهتر بلده. من چن ساله از دک ...

میدونم من سری قبل از اپتومتریست گرفتم ولی راضی نبودم میخوام اینجام از تجربه دوستان استفاده کنم

دیدتون با لنز خوبه ؟ مثل عینک هست؟ من یه بار تمتحان کردم دیدم باهاش خوب نبود دیگه استفاده نکردم . اح ...

از عینک بهتره. بخدا جدی میگم. ببین اولش تا چشم عادت کنه سخته. باید یه دوره سختی بکشی ولی بعدش که عادت کنی خیلی خیلی خوبه. دیگه از عینک بدت میاد

میدونم من سری قبل از اپتومتریست گرفتم ولی راضی نبودم میخوام اینجام از تجربه دوستان استفاده کنم

عزیزم ان شاالله یه لنز خوب گیر بیاری بگیری. اگه هم نخاستی لیزیک کن راحت شی