2777
2789

قدیم ملت از ترس آبروشون هر کاری نمیگردن

یا اکر میکردن پنهانی بود

الان جقدر راحت شده

هم مشکل از خانواده است هم جامعه 

فقط هم برای مرد نیست برای زن هم هست

معلوم نیست قراره زندگی و جامعه به کجاها بره

ملت هم دنبال راه حل نیستن دنبال فرار هستن

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری حلش کنن یه دیوانه یه سنگ می ندازه تو چاه صد تا عاقل نمیتونن درش بیارن

ببینن علت خیانت ها چیه

یه بخشیش مربوط به خانواده است که زن و شوهر بلد نیستن چطور باید نیازها و مشکلات رو مدیریت کنن

یه بخشیش مشکل از جامعه است که دخترا یا مردا انقدر راحت میرن با مرد زن دار یا شوهر دار رابطه آزاد برقرار میکنن و فرصت نمیدن به زن و شوهر تا بتونن مشکلشون رو حل کنن

قشنگ راه فرار رو باز میذارن تا آقا یا خانم برن نیازهایشان رو اونجا برآورده کنن

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
این آشی که دولت پخته

چون دولت پخته ما هم نباید کاری کنیم؟

ببینن علت خیانت ها چیهیه بخشیش مربوط به خانواده است که زن و شوهر بلد نیستن چطور باید نیازها و مشکلات ...

مشکل اینقدر بزرگ شده که دیگه حل نمیشه دوست عزیز عین یه غده سرطانی چسبیده به زندگی ها که سر منشأش هم بی دینی هست 

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

خدا خودش گفته از دری که فقر بیاد از همون در دین میره. طرف بجای اینکه هزینه کنه بره مشاوره تا مشکلاتش با همسرش حل بشه به خیابان فکر می‌کنه و کمبودش رو در یکی دیگه جستجو می‌کنه. بعلاوه که آموزش زندگی و مهارت در مدارس وجود نداره.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
خدا خودش گفته از دری که فقر بیاد از همون در دین میره. طرف بجای اینکه هزینه کنه بره مشاوره تا مشکلاتش ...

👌👌👌

وقتی ترس  رسوایی نباشه، تنها چیزی که می‌تونه تو لحظه‌ای که در برابر هجوم شهوات قرار می‌گیری حافظت باشه یک عقیده‌ی راسخ و پایبندی اخلاقی جدی‌ه که حاصل ایمان و سال‌ها تربیت و پرورش اراده و مبارزه با نفسانیاته.

اینکه توقع داشته باشیم آدم‌هایی که حتی گذشت از یک لقمه غذای لذیذ رو تجربه نکردند، هیچ پایبندی و بازدارندگی اعتقادی ندارند، باور ندارند اعمال شون ثبت و مورد محاسبه قرار می گیره و... بیان از خیر قله‌‌ی لذت‌جویی‌هایی‌شون بگذرند! 

وقتی ترس رسوایی نباشه، تنها چیزی که می‌تونه تو لحظه‌ای که در برابر هجوم شهوات قرار می‌گیری حافظت با ...

چه جالب گفتید👌👌👌