2777
2789

لوس از چه نظر؟

من کلا معتقدم بچه دختر به محبت بیشتری نیاز داره فردا پس فردام میره خونه شوهر حداقل تو خونه پدر رفتار درست و محبت ببینه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من معتقد بود دختر لوس بار بیاد شنبه بره یکشنبه برمیگرده واقعا هم راست می‌گفت تو اطرافم هر چی نازنازی دیدم زندگی محکم و درستی ندارن 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

دختر خیلییییی محبت نیاز داره چون بعدا قراره مادر بشه و به همسر و بچه هاش عشق بده باید خیلی محبت ببینه از بچگی تا بزرگسالی

البته مهارت هم باید یاد بگیره ولی تا کوچولوئه فقط محبت ☺️

دلتنگ خودمم 

نه لوس کردن درسته نه بی عرضه کردن نه مضطرب کردن

حد تعادل نگه دارید بچه رو

که هم بتونه توی مشکلات خودش رو بیرون بکشه و هم نشکنه

حتما کلاس های تربیت کودک و نوجوان شرکت کنید

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
بچه رو فقط و فقط مستقل بار بیار واقعا طبق نظرات اینجا بچه تربیت می‌کنی ؟اینجا اکثرا بچه سال هستن و د ...

نه من تازه بااین سایت آشنا شدم میخواستم کمک بگیریم 

انقد تنبل بارش اورده مثلاً میگه ددی گشنمه میره براش خوراکی میاره میگه ددی تشنمه میره براش آب میاره میگه ددی خستم ماساژش میده........(توی تاپیک قبلی گفتم)

نه من تازه بااین سایت آشنا شدم میخواستم کمک بگیریم انقد تنبل بارش اورده مثلاً میگه ددی گشنمه میره ب ...

حتما به فرزند مسئولیت هایی بدید.اگر از سن تربیت تعهد و مسئولیت پذیری یاد نگیره توی سن بالا واسش این مسائل خیلی سخت میشن

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟