2777
2789
عنوان

چرا میگید دخترم لوس کنم دلیلش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 27 پست
خودم می‌خوام درست تربیت بشه همسرم نمیزاره

اگر میتونید با لحن ملایم و حالت پیشنهادی باهاش صحبت کنید

اگر هم نه شما به عنوان مادر سعی کنید رابطه آتون رو با بچه درست کنید و صمیمی بشید تا بتونید مسئولیت هایی از روی توافق به نوجوان بدید

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ممکنه خدای نکرده وقتی بزرگ شد جامعه خیلی براش سخت بگیره بی رحم باشه باهاش شوهرش خانواده شوهرش دوستاش یا .... ممکنه عدابش بدن

چون انقدر سیراب محبت باشه ناز و نوازش شده باشه که گدایی نکنه محبت از دیگران

چون دختر بجز خانواده اش یعنی فقط پدر مادر کسی رو نداره 

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

اگر میتونید با لحن ملایم و حالت پیشنهادی باهاش صحبت کنیداگر هم نه شما به عنوان مادر سعی کنید رابطه آ ...

خیلی بابایی، تالاامتحانم کردم میگه من همین یک بچه دارم دوست دارم هرکاری میخواد براش انجام بدم انقد لوس هیچ کاری نمیکنه مخصوصا الان که بلوغ یک چیزی بش بگیم ناراحت میشه

خیلی بابایی، تالاامتحانم کردم میگه من همین یک بچه دارم دوست دارم هرکاری میخواد براش انجام بدم انقد ل ...

بهش بگو اگر اینطور لوس بشه

در آینده که شما زبونم لال نباشید میشه یه انسان بشدت منفعل که توی کوچک ترین کاری لنگ میمونه و توی چالش های زندگی از بین میره

اینم بگم توی پیدا کردن و مدیریت شغل و همسر هم به مشکل میخوره چون یاد نگرفته مسئولیت زندگیش رو به دستش بگیره

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
درسته ولی این بیش از اندازه داره لوس میشه

الان دیگه همه بچه ها همینن

دخترای خواهرشوهرام ۱۶ ۱۷ دارن مادرشون خم میشن بند کفششون رو میبندین

الان جامعه عوض شده دوران ما بود بچه باید لال میشد

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

الان دیگه همه بچه ها همینندخترای خواهرشوهرام ۱۶ ۱۷ دارن مادرشون خم میشن بند کفششون رو میبندینالان جا ...

آره همه کاراش یا من همسرم انجام میدیم بیشتر همسرم حتا خودش آب برنمیداره بخوره

ممنون امتحان میکنم ولی مطمئنم میگه فعلا که بچست

تا زمان ۱۸ سالگی هر چی تربیت کردی کردی

همون رو تحویل جامعه میدی

اگر دنبال این باشید توی بزرگسالی خودش خودش رو جمع کنه

آسیب ها و زخم های زیادی رو متحمل میشه

بهش بگید به فکر آینده اش باشید نه الان

الان با چهار تا مسئولیت کوچیک در حد توانش دادن هیچ جاییش رو اذیت نمیکنه و اتفاقا بیمه هم مبشه

ولی ممکنه با راحت گذاشتنش تو الان یکار کنید دنیا یادش بده و دنیا هم مثل مادر دلسوز نیست

انشالله که موفق باشی عزیزم❤️