2777
2789
عنوان

اسم این خیانت نیست پس چیه

329 بازدید | 23 پست

س ک س چت و فرستادن عکسای خصوصی و زدن حرفای رکیک حتی قرار گذاشتن 

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف زدنشم خیانته دیگه چه برسه به اون مراحل !

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙
خیانت همراه با انکار و پرویی تمام

آره واقعا میگه مگه چیه حضوری که نبود 

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
آره واقعا میگه مگه چیه حضوری که نبود

میگفتی یعنی مشکلی نداری همین کارو کنم خیانت که نیست برای سرگرمی حوصلم سررفته ...چقدر پر رو هست اشتباهشون قبول هم ندارن 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

چقدر پروعه طرفتشوهرته؟؟

آره همه جوره خوبه اما این کارش همرو نابود میکنه

این مردهای خیانتکار کاری میکنن که زنها مجبور بشن افغانی اجیر کنن با دومیلیون ازهستی ساقطشون کنن😐

یکی نیست بگه آدم بی بته اگه نمیتونی خودت کنترل کنی گوه میخوری ازدواج کردی و گوه میخوری حالا که ازدواج کردی اگه چهارچوب زندگی برا روح بیشرفت سخته ،مثل آدم واضح به زنت بگو می خوام برم ج.ن.د.ه.بازی ،که اونم خودش نجات بده 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
میگفتی یعنی مشکلی نداری همین کارو کنم خیانت که نیست برای سرگرمی حوصلم سررفته ...چقدر پر رو هست اشتبا ...

میگه تو هم تو پی وی با یه پسر حرف زدی درحالیکه مزاحمم شده بود ومن به شوهرم اطلاع دادم من یگبه زور با جنس مذکر سلام میگم

چندش ترین کار. حالم بهم خورد عکس فرستادن. از اونجا. ولا حال بهم زن تر از حضوریه فکرش کن چقد پست و ا ...

تو خدای ناکرده جا من بودی چیکار میکردی

این مردهای خیانتکار کاری میکنن که زنها مجبور بشن افغانی اجیر کنن با دومیلیون ازهستی ساقطشون کنن😐یکی ...

بی نهایت گرمه