2777
2789
عنوان

اسم این خیانت نیست پس چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 23 پست
بعد شما چی گفتی؟

گفتم پس ازش عکس دارم نشون خونوادم میدم چیزی نیست که ساکت شد

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
تو خدای ناکرده جا من بودی چیکار میکردی

باهاش حرف بزن. کارت زشته شده با ارامش با خوبی با نصیحت بگو اینجوری ازت دلسرد میشن. برای من فرقی با حضوری نداره.  با زبون خوب نشد با دعوا. بگو ب خانوادت میگم تهدید کن بلکه ترسید. 

دیدی ادم نشد. اگه بچه نداری کلی ازش پول بگیر بعد جدا شو

اگه بچه داری میدونی نمیتونی جدا بشی.  ولش کن   فقط ب فکر خودت بچه ات باش ایقد خرج کن. جیبش هیچی نمونه.    میره. بیرون اگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش حرف بزن. کارت زشته شده با ارامش با خوبی با نصیحت بگو اینجوری ازت دلسرد میشن. برای من فرقی با ح ...

می‌خوام مجبورش کنم خونه رو به نامم بزنه از آینده که خبری نیست بار اولشم نیست

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
بی نهایت گرمه

فکر می‌کنی زنها گرم نیستن؟اگه نبودن چه جوری یه زن(،ج...ده) میتونست درطول روز باچنتا مرد بخوابه؟فقط زنها حیاشون جلوشون میگیره 

زمان قدیم این (ج...ده)بازیا بوده حتی بیشتر با اینکه نه گوشی بوده نه همه مردها ماشین داشتن و....

یه عده جلو خودشون میگیرن و تو کثافت نمیرن ،یه عده عادت به کثافت خوری دارن 

یکی میشناختم یه پیرمرد قد کوتاه بود که به زور با عصا راه می‌رفت ،همسایگیشون یه خونواده بودن که دوتا دختر کوچیک داشتن مادره کمی شیرین عقل بود پدرش یه پیرمرد ،دختر بزرگ ۱۳سالش بود 

این پیرمرده وقتی زنش می‌رفت دکتر با دوهزارتومن اون دختر گولش میزد و میاوردش خونه و خودش ارضا میکرد 

یه بار یکی از همسایه ها فهمیده بود دختر از زیر پیرمرده کشیده بود

بدذاتی هیچ توجیهی نداره

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
فکر می‌کنی زنها گرم نیستن؟اگه نبودن چه جوری یه زن(،ج...ده) میتونست درطول روز باچنتا مرد بخوابه؟فقط ز ...

خودمم گرمم اما تو صورت نامحرم نگاه هم نمیکنم پاک پاک زندگیم اما چرا باید همچین شوهر هولی.نصیبم میشد  

خودمم گرمم اما تو صورت نامحرم نگاه هم نمیکنم پاک پاک زندگیم اما چرا باید همچین شوهر هولی.نصیبم میشد

ازدواج با چنین مردی تو سرنوشتت بوده اگه این نمیشد یکی دیگه هم بود بازم همینجور خیانت میکرد

اینکه حکمت خدا چی بوده که سرنوشت امثال ما با مردهای خیانتکار رقم خورده نمیدونم ،شاید برای پاک شدن روحمون و صیغل دادنش نیاز بوده ،شاید این ته ته عذاب پاک کردن روحمون بوده که بعداز مرگ بتونیم وارد عالم بالا بشیم 

همونجور که جنینی سالم رشد می‌کنه و به دنیا میاد که تمام سختیهای مراحل رشد طی کنه 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
ازدواج با چنین مردی تو سرنوشتت بوده اگه این نمیشد یکی دیگه هم بود بازم همینجور خیانت میکرداینکه حکمت ...

امیدوارم اینطور باشه

این مردهای خیانتکار کاری میکنن که زنها مجبور بشن افغانی اجیر کنن با دومیلیون ازهستی ساقطشون کنن😐یکی ...

من همون۲میلیونم ندارم بدم بزنن لهش کنن یکم دلم خنک شه

لایک نکنید