2777
2789
عنوان

صلوات برحضرت علی اصغر

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 107 پست
سلام عزیزکم امیدوارم حال شما و اون دختر کوچولومون خوب باشه به حق این شبای عزیز خواستی تاپیک اخرمو بب ...

سلام گلم حتما

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
سلام عزیزکم امیدوارم حال شما و اون دختر کوچولومون خوب باشه به حق این شبای عزیز خواستی تاپیک اخرمو بب ...

خوندم گلم ازاینا بلدم   

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جاااانم ،پس دخمل دار میشی، مبارک باشه 😍

بخدا نمی‌دونم باور کنی یا نه ولی توی اون همه شلوغی انگار شهودم داشت بهم میگفت دختره وقتیم داشتم تایپ میکردم هی یکی می‌گفت دختره ،گفتم ولش کن حالا یه بار غلط شانسی بگیم 😂

ولی حس میکنم توی شرایط و موقعیت خیلی ناامیدی بچه دار شدی چون خیلی وقته توی اقدامی ،اینم بگم اگه دخمل کوچولوت وارد زندگیت نمیشد چیزای خوبی نمیدیم مثل طلاق و.. این یه نشونه از خدا بود ک دیر یا زود به خواسته ات  می‌رسی 😍🧡

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

ای جاااانم ،پس دخمل دار میشی، مبارک باشه 😍بخدا نمی‌دونم باور کنی یا نه ولی توی اون همه شلوغی انگار ...

مرررررسی عزیزدلم.اره بعد ۹سال خدابهمون هدیه داد.

درسته تصمیم داشتم اگه بچه دارنشم جداشیم ولی خب خدا معجزه کرد.

فقط امیدوارم اینقدررررررر پاقدمیش خوب باشه ک امسال صاحب خونه ام بشیم دیگه هیچی ازخدانمیخوام هیچی 

سلام عزیزم 

من همیشه به یادتون هستم دعاتون میکنم الان کاربریتون سرچ کردم این تاپیک دیدم جواب آزمایشتون اومد؟چطوربود

انشاالله حال خودتون ونی نی تون خوب باشه همیشه وبه آرزوهای قشنگتون برسید

بالاخره خودم بهت گفتم😐نخبه
سلام عزیزم من همیشه به یادتون هستم دعاتون میکنم الان کاربریتون سرچ کردم این تاپیک دیدم جواب آزمایشتو ...

سلام گلم مرسی قشنگم الهی حاجت رواشی.

اره فداتشم خداروشکر همه چی خوب بود نی نی سالم و خدا ی دخمل بهمون هدیه داده.  

الهی بحق علی اصغر امام حسین قسمت تمام مادران منتظر بشه 

سلام گلم مرسی قشنگم الهی حاجت رواشی.اره فداتشم خداروشکر همه چی خوب بود نی نی سالم و خدا ی دخمل بهمون ...

خداروشکر مبارک باشه مامان خانم 

خدادخترعزیزت واست صحیح وسالم حفظ کنه وبه شادی بغلش بگیری همیشه غرق درآرامش باشین

بالاخره خودم بهت گفتم😐نخبه
خداروشکر مبارک باشه مامان خانم خدادخترعزیزت واست صحیح وسالم حفظ کنه وبه شادی بغلش بگیری همیشه غرق در ...

مرررررسی از دعای قشنگت عزیزم فداتشن انشائ الله هرچی تودلته خدابرات ردیف کنه

خوندم گلم ازاینا بلدم

حال کوچولومون خوبه؟! 

♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم 

حال کوچولومون خوبه؟!

خداروشکر خوبه فقط من دوسه هفتس بشدتتتتتتت خوابالود شدم تاسه ماهگی خیلی شدید بی خواب شده بودم الان نه خیلی خیلی خوابالو شدم

سلام گلم مرسی قشنگم الهی حاجت رواشی.اره فداتشم خداروشکر همه چی خوب بود نی نی سالم و خدا ی دخمل بهمون ...

الهی شکر عزیزم چند باری اومدم به تاپیکت سر زدم و الان دیدم خداروشکر نی نی سالمه خیلی خوشحال شدم انشالله به موقع و بسلامتی زایمان کنی و بغلش بگیری❤️

مرررررسی عزیزدلم.اره بعد ۹سال خدابهمون هدیه داد.درسته تصمیم داشتم اگه بچه دارنشم جداشیم ولی خب خدا م ...

خداروشکر برای این معجزه🙏 خدا حفظش کنه برات عزیزم برای مادر شدن منم لطفا خیلی دعا کن

همین الان که وقت اذان هست و صدای اذان تو خونه پیچیده از ته دل دعا کردم انشالله بزودی خونه دار بشین عزیزم

خداروشکر خوبه فقط من دوسه هفتس بشدتتتتتتت خوابالود شدم تاسه ماهگی خیلی شدید بی خواب شده بودم الان نه ...

اخ خدا جوننم میشه برام دعاکنید ک منم ی روزی ازدواج کنم و صاحب ی دختر بشم:) ❤ان شاءالله. بسلامتی بیاد بغلتون 

♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم 

الهی شکر عزیزم چند باری اومدم به تاپیکت سر زدم و الان دیدم خداروشکر نی نی سالمه خیلی خوشحال شدم انشا ...

فداتشم عزیزدلمی انشائ الله قسمت خودتون فداتشم

خداروشکر برای این معجزه🙏 خدا حفظش کنه برات عزیزم برای مادر شدن منم لطفا خیلی دعا کنهمین الان که وقت ...

قربون دل پاکتون برم گلم انشائ الله بحق علی اصغرسرباز شش ماهه ی امام حسین هرچزودتر دامنتون سبز بشه بچهای سالم وصالح و پردوزی نصیبتون بشه قشنگم