2777
2789
عنوان

دکتر مغز و اعصاب اهواز

27199 بازدید | 7 پست

سلام دوستان.من مرتب سردرد دارم و اکثرا همراه با حالت تهوع.چون میگرن دارم.دیگه نمیتونم تحمل کنم این درد رو واقعا اذیتم.تو رو خدا اگه کسی دکتر خوب تو اهواز میشناسه معرفی کنه.حالم خیلی بده

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

عزیزم دکتر مجدی نصب روزهای دوشنبه و چهارشنبه نوبت هم حضوری آدرس هم کیانپارس اما خودم برای میگرن رفتم زلکی قربانی طب سنتی زالو گذاشتم خیلی خیلی بهتر شدم من از سردرد دیگه به کدئین اعتیاد پیدا کرده بودم  یک ماه رفتم خیلی خیلی بهتر شدم

فقط خدا  
عزیزم دکتر مجدی نصب روزهای دوشنبه و چهارشنبه نوبت هم حضوری آدرس هم کیانپارس اما خودم برای میگرن رفتم ...

ممنون ک جواب دادید.

من میترسم زالو درمانی کنم.

ی مشکل دیگه ک دارم اینه ک من چند سال پیش یهو ی قسمت از جمجمه م ورم کرد مثل کسی ک سرش ضربه بخوره ورم کنه.ولی من هیچ ضربه ای ب سرم نخورد.ام آر ای دادم نوار مغز هم گرفتم ام آر آی مشکلی نداشت.نوار مغز ک گرفتم دکتر گفت اضطراب مغزی دارم.دیگه دارو ارام بخش ک استفاده کرد بعد از ی مدت ک خوابم تنظیم شد گذاشتم کنار.ولی الان همون ورم جمجمه فکرمو مشغول کرده چون بیشتر اون قسمت درد میگیره.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب پس برو پیش نسترن مجدی نصب من خیلی خیلی تعریف کارش رو شندیم شمارش و آدرسش رو از تو گوگل پیدا کن اما در کل زالو گذاشتن خیلی خوبه اصلا ترس ندار خیلی راحت یه بار امتحان کن 

فقط خدا  
خوب پس برو پیش نسترن مجدی نصب من خیلی خیلی تعریف کارش رو شندیم شمارش و آدرسش رو از تو گوگل پیدا کن ا ...

خب من چون شهرستانم سختمه بخوام مدام بیام اهواز.و الان بیشتر نگرانیم بابت ورم جمجمه هستش.

ممنونم ک جواب دادید دوست عزیز

دکتر مجدی نصب استاد من بودن عالی هستن دکتر کاشی پز ها همچنین

ممنون از شما

حتما میرم پیششون.