2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دلم گرفته هر لحظه میخوام منفجر شم شماچرا؟

بچه ام سقط شد بعدش سر اینکه چرا مامانم یه سر بهم نزد باهاش حرفم شد.تو این چند روز فهمیدم برا هیشکی مهم نیستم دلم خیلی گرفته.از تنهایی.از اینکه یه دوست صمیمی ندارم اینجور وقتا باهاش درد و دل کنم آروم شم

بچه ام سقط شد بعدش سر اینکه چرا مامانم یه سر بهم نزد باهاش حرفم شد.تو این چند روز فهمیدم برا هیشکی م ...

عزیزم هیچکس به داد ادم نمیرسه من یه ردزایی رو گذروندم که از شدت درد میمردم اما خودم بودم وخودم منم کسی وندارم به من بگو عزیزم

تو بهترین شرایطم یهو دل میگیره معلوم نیس چرا

دقیقا منم 

بنظرم چون یه غم پنهان از همه توی دلمون داریم یا خیلی درون گرایی ام با هرکس در دل نمی‌کنیم و توی دل مون میمونه 

و این همه جا باهامون هست 

تازه وارد نیستم تعلیق شدم بخاطر حرف سیاسی 🫥بیا کمی زندگی کنیم 🙂 به دنیا آمدیم برای همین کار ✨و همه کار کردیم جز زندگی...🫠                                                        من، دختر روزای تنهایی ، با قلب تازه جنگیدم ، از غصه فردا نگو با من روزای از این بدترم دیدم...🥹
عزیزم هیچکس به داد ادم نمیرسه من یه ردزایی رو گذروندم که از شدت درد میمردم اما خودم بودم وخودم منم ک ...

عزیزی .یه هفته بدن درد و خونریزی داشتم سقط هم که عین زایمان سه ساعت مردم و زنده شدم تا بچه افتاد .ولی وقتی بقیه فهمیدن هیشکی درکم نکرد فقط جوری برخورد کردن انگار خودم سقطش کردن بدتر غصه امو زیاد کردن😭😭😭

این روزا فهمیدم برا هیشکی مهم نیستم فقط خودم باید به فکر خودم باشم.دیگه نباید از کسی توقع داشته باشم.آخه من همیشه کنارشون بودم ولی وقتی خودم نیاز داشتم کسیو کنار خودم ندیدم دلم پوکید😭😭😭

اروم هستن ولی از درون خیلی چیزا داخل دلش میمونه

بخدا من آرزومه اونجوری باشم بیرون نریزم.چون هر وقت بیرون ریختم یه گندی بالا آوردم که فقط خودمو بد کردم.ولی وقتی درون‌گرا باشی راحت میتونی خودتو کنترل کنی درداتو به کسی نگی