زندگی اگر مطمئن باشه این حرفها پیش نمیاد. البته منم برام عجیبه بعضی زندگی ها رو می بینم چقدر زن و شوهر اموالشان رو واسه زندگی مشترک خرج می کنن. طلاها ، ماشین ، کارت حقوق
بنظرم شما از رو حسادت دنبال اینی که ما تائید کنیم که باید ماشینو به اسم خانم میزد مگه مسابقس که میگی شوهرم ده تومن رو هم میده بمن عزیزم زندگی ها باهم متفاوت خوب بزار بگه وقتی دلش با ی ماشین خوش چرا باید بروی طرف بیاریم باور کن زندگی دومینو حال خوب به خودمون هم برمیگرده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهر من وقتی باهاش ازدواج کردم به اسرار ماشینو عوض کرد ولی به اسمم نکرد منم اسرار نکردم ولی همش دست منه الان
هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی زن امانت است نه برای اهانتزن