2777
2789

زندگی اگر مطمئن باشه این حرفها پیش نمیاد. البته منم برام عجیبه بعضی زندگی ها رو می بینم چقدر زن و شوهر اموالشان رو واسه زندگی مشترک خرج می کنن. طلاها ، ماشین ، کارت حقوق 

و ...

به این حرفها هم فکر نمی کنن که به اسم کی باشه. 

بنظرم شما از رو حسادت دنبال اینی که ما تائید کنیم که باید ماشینو به اسم خانم میزد مگه مسابقس که میگی شوهرم ده تومن رو هم میده بمن عزیزم زندگی ها باهم متفاوت خوب بزار بگه وقتی دلش با ی ماشین خوش چرا باید بروی طرف بیاریم باور کن زندگی دومینو حال خوب به خودمون هم برمیگرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من وقتی باهاش ازدواج کردم به اسرار ماشینو عوض کرد ولی به اسمم نکرد منم اسرار نکردم ولی همش دست منه الان

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
خب پس اگ اینطوره چرا ب اسم زن نباشه؟نظر من اینه وقتی میگی یه چیزو برای فلان شخص خریدم باید اون چیز ب ...

بله منم شوهرم واسم ماشین خرید اما یه شرایط ی بود که به نام داداشش بود دیگه بعد به نامم زد چون تخفیف ها و همه چیز واسه اون شد 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
بنظرم شما از رو حسادت دنبال اینی که ما تائید کنیم که باید ماشینو به اسم خانم میزد مگه مسابقس که میگی ...

عزیزم قابل توجهت که خونه ی که تازه خریدیم همسرم بدون اینکه من بخوام زده ب نامم🥱صرفا فقط واسه این گفتم چون گفتی حسادت کردی 😂

عزیزم قابل توجهت که خونه ی که تازه خریدیم همسرم بدون اینکه من بخوام زده ب نامم🥱صرفا فقط واسه این گف ...

زده که رده دوست داشته همسرت زده مگه برای من یا کس دیگه نون و اب میشه شل کن بابا بچسب به زندگی خودت