2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بخره برام خب میزنه به نامم نه به اسم خودش. اگه یه درصد اینکار رو کنه قطعا ناراحت میشم چون انگار واسه خودش خریده و هر وقت دلش بخواد می‌تونه بفروشه. برای همین مجبورش میکنم بره به اسمم بزنه 🤭

آره کیف می کنم شوهرم یه ماشین دست دوم خریده داده به من میگه مال تو منم با لذت بر میدارم هر جا خواستم میرم اصلا هم برام مهم نیست به نام خودم نیست 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
اگه بخره برام خب میزنه به نامم نه به اسم خودش. اگه یه درصد اینکار رو کنه قطعا ناراحت میشم چون انگار ...

منم دقیقا همینه نظرم بچها 

اخه مسخره نیست کسی ک شوهرش وضعش خوبه ولی حاضر نیست هیچی ب نام زنش کنه و منی ک‌وضعمون معمولیه اما همسرم ۱۰هزار تومنم تو جیبش باشه برای من خرج میکنه 

مسخره نیست چنین شخصی بیاد جلو من کلاس الکی بزاره خیلی دوس دارم ب روش بیارم ولی میگم ول کن ارزش نداره بزار خوش باشه

منم دقیقا همینه نظرم بچها اخه مسخره نیست کسی ک شوهرش وضعش خوبه ولی حاضر نیست هیچی ب نام زنش کنه و من ...

اره به روش نیار خوب نیست شاید خجالت بکشه حالا خواسته جلوت کلاس بزاره که شوهرم واسم ماشین خریده. تو ذوقش نزن ممکنه با شوهرش دعوا بیفته. 

متاسفانه بعضی از مردا فکر میکنن اگه وسیله یا ملکی رو به اسم زنشون بزنن طرف میزارع زیر بغلش و می‌ره. واسه همین به اسم خودشون میگیرن اما میدن به خانومشون. اماا من معتقدم اگه همسر واقعا زنشو دوست داشته باشه و اعتماد داشته باشه قطعا چیزی که میخره هم سند شش دانگ هم به اسمش میزنه. البته احتمال دیگه هم هست که طرف برنامه دیگه ای داشته باشه واسه اون وسیله که فردا روزی شاید کارش گیر باشه بتونه راحت بفروشه.