2777
2789
وا😂😂😂🤔🤨ن خیر من نگاش نمیکردم ک بفهمه اون نگا میکرد فقط ..مثلا برمی‌گشت چندثانیه خیره نگا میکرد ...

احتمالا بنده خدا جرعت بیانشووو نداشته و شما هم ی کوچولو اهمیت میدادی اگ اوکی بودی باهاش بند خدا متوجه تاییدت بشه دگ تا نگاه کرده اخم کردی بنده خدا ترسیده دگ گفته عوه عوه این حالش ازم بهم میخوره مشخصههه

سسخولایی ک تو محل ما زندگی میکنن😂فک کن یارو باریستاست ینی چقد نادره ک یه باریستا سفت بازی دربیاره🧑 ...

جرااااا گل بخودی میزنی😂😂😂

بعدش باریستاااا مگ باید هرکیو دید وا بد؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مورد نادری هستن ایشون تابحال ادم ب این هیزی ندیدم اندکی شرم جایز است🥰😂

اتفاقا یارو مذهبیه ،یه بار با فیک بهش پیام دادم بش گفتم روت کراشم اینم زرتی منو حدس زد ،منم گردن نگرفتم،تو فکر کن تو این روند من چقد زایه بازی درآوردم و این هنو عنش گیره

جرااااا گل بخودی میزنی😂😂😂بعدش باریستاااا مگ باید هرکیو دید وا بد؟؟

ن منظورم از خونگرمی اخلاق نایس‌شون با همه‌س..این با همه رفیقاش بگو بخندش ب راهه تا من وارد کافه میشم سکوت همه جا ساطع میشه ک من فک میکنم مزاحم دورهمی‌شونم از کافه میزنم بیرون

اتفاقا یارو مذهبیه ،یه بار با فیک بهش پیام دادم بش گفتم روت کراشم اینم زرتی منو حدس زد ،منم گردن نگر ...

شاید اون داره به این فکر می‌کنه که یه دختره هست همش منو نگاه می‌کنه روم کراشه و هی چک می‌کنه ببینه تو داری نگاش میکنی یانه 

شاید اون داره به این فکر می‌کنه که یه دختره هست همش منو نگاه می‌کنه روم کراشه و هی چک می‌کنه ببینه ت ...

خب این از قبلم اینطوری بود ک باعث شد من برم بهش پیام بدم

خب این از قبلم اینطوری بود ک باعث شد من برم بهش پیام بدم

چون حالت تدافعی میگیره یه احتمال کوچیک بده که شاید تو دچار سوء تفاهم شدی و ماجرا برعکس شده اون خودش رو سفت میگیره که مثلاً طرف میگه من به تو اهمیت نمی‌دم ولی تو هنوز پی من هستی

ببین سعی کن یه مدت کافه نری وقتی هم رفتی یه جوری رفتار  کن که انگار اصلا طرف وجود ندارد و تو نمیبینیش اصلا زود هم اون جا رو ترک کن و دوباره طولانی نرو و بازم همون رفتار تا شل کنه،چون تو نخ هاتو دادی و اون نخواسته که بگیره