الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه این میدونه من روش کراشم ینی یه جور فهمیده ولی نمیدونم چرا سرد و بیخوده ،نخ میدم سرشو نمیگیره..آخ ...
اگه نگاهش دنبالته ن چشمش ها نگاهش😂 دوست داره و مثلا داره شاخ جلوه مید ک ببین من اینم محل نمیدم مهم نیسی محل هم داد نرو تو رابطه این ادم ضعف داره ضعف جلب توحه فردا نیای تاپیک بزنی خیانت دیدم حالم بدههه تو کراشت دقت کن با چِشم سر نبین با چِشم دل ببین🙋♂️
یچی بگممم دگنمیگم استفاده کن پسری ک کسیووو دوس داشته باشه بمیره هم نمیتونه ابراز علاقه نکنه ی سره ق ...
اره ولی یکی رو من کراش بود منم نگاش میکرد این تا منو میدید خیره میشد بهم تو دسته ها عروسی و همه جا...برمیگشت همش نگام میکرد طوری ک همه میگفتن شما رلین یا عاشقته بعد ازدواج کرد
اره ولی یکی رو من کراش بود منم نگاش میکرد این تا منو میدید خیره میشد بهم تو دسته ها عروسی و همه جا.. ...
احتمالا اون فک کرده چش تو جش میکنی گفته اگه نگاخمو وردارم فک مینه ترسیدم ازش بعد تو نگاهتو وردلشتی اون فک کرده ک تو ترسیدی بعد از اون زل میزده ک بگه من منم😂😂😂
خدایی کدوم ادم سالمی از یکی خوشش بیاد نمیره بهش بگه ؟؟؟
اگه نگاهش دنبالته ن چشمش ها نگاهش😂 دوست داره و مثلا داره شاخ جلوه مید ک ببین من اینم محل نمیدم مهم ...
الان دقیقا چشم با نگاه چه فرقی میکنه؟این بنده خدا خدا یه جوری نگاه میکنه ک هرکی پیشش باشه میفهمه داره منو میپاد اصن براش مهم نی باباش،دوستاش،عموش ک یه بار بهش تیکه انداخت خندید..نگاهشم ک میکنم ارتباط چشمی رو قطع نمیکنه باعث میشه من خجالت بکشم سرمو بندازم.یه موقع هایی منو ک میبینه سیخ میشه