2777
2789
عنوان

ازدواج

144 بازدید | 10 پست

۳۵سالمه شاغلم کارای سخت زیاد کردم کشاورزی کردم تو گرمای۶۰درجه کل کار و خریدای خونه رو انجام میدم و خیلی چالش های دیگه اما از ازدواج میترسم نمیتونم مسوولیتشو قبول کنم.نمیدونم چرا؛ حس میکنم درک ی آدم دیگه سخته تربیت بچه سخته رابطه با خانواده همسر سخته خواسته های زنو بچه رو انجام دادن سخته.همه اینا ی طرف چطور میتونم کسی شبیه خودم پیدا کنم درونگرا و سر تو لاک خود

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حق دارید زندگی متاهلی با مجردی زمین تا آسمان فرق داره . مسئولیت خانواده میاد رو دوش آدم .

کلا تو خانما درونگرا و سر تو لاک خود به نظرم کم پیدا میشه   مخصوصا بعد ازدواج خب ذوق و شوق خانواده خودشونو دارن نمیشه اون ذوق رو خفه کرد . یه سر پیج persian attractive men اینستا بزنید دید تازه ای بهتون میده

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
حق دارید زندگی متاهلی با مجردی زمین تا آسمان فرق داره . مسئولیت خانواده میاد رو دوش آدم .کلا تو خان ...

فک کردم درونگرا پیدا میشه؟ اخه کسی ک احساسیه بیشتر درونگراس

چرا همش فکر میکنم اکس منی ، اونم سی و پنج سالشه و همینقدر در رو از زیر ازدواج

من در رو نیستم.میترسم. میترسم خودمو فدا کنم واسه طرف اما اونی نباشه ک میخوام.واقعا راس میگن مث هندونه در بسته اس ازدواج

من در رو نیستم.میترسم. میترسم خودمو فدا کنم واسه طرف اما اونی نباشه ک میخوام.واقعا راس میگن مث هندون ...

خودتو فدا کن تو همه چی میانه باش مگه جنگه که بخوای فدا کنی خودتو ، قبلش یه مدت آشنا شو با طرف ،سنتی ازدواج نکن