2777
2789
عنوان

کسی هست شوهرش باخونوادش اختلاف

194 بازدید | 19 پست

داشته باشه؟؟ب هردلیلی حالا..چطور مدیریت میکنید؟منظورم اینه چطور هم پشتی شوهرتون هستین هم خونوادتون؟؟من ک دیگ موندم چیکارکنم..شوهرم هردوسه ماه یکبار سرکوچکترین مسئله ناراحت میشه وباهاشون سرسنگین وقهر!خونوادمم دیگ شناختنش..هرچندیخورده مقصراوناهم هستن ولی منک نمیتونم بگم اینوبهش..

یه راهی پیش روم بزارین نه شوهرم دلخور ودلسردبشه ازم ک همش جانب داری خونوادم هستم نه خونوادم فکرکنن ازشون بریدم

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اختلافشون سر چی هست

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

در اصل خانواده یعنی شوهرت.بی طرف باش.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

همیشه بگوروابط شما به من مربوط نمیشه من نه ازشوهرم دست میکشم نه ازخانواده ام من بیطرفم تمام

بعضی اوقات حرف هایی میزنه خیلی ناحق ومن نمیتونم تحمل کنم وهمین باعث میشه دعوا شدت بگیره

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

همسر من همیشه شوخی شوخی حرفایی میزنه که خانواده م و خصوصا بابام ناراحت میشن، هرچی هم میگم نمیفهمه🤦‍♀️

به اونا میگم شوخی میکنه و به دل نگیرین، از این طرف به خودش میگم حرفات بقیه رو ناراحت می‌کنه.

شما به نظرم تنها کاری که میتونی بکنی اینه که ارتباط رو کمتر کنی، بیشتر خودت تنها بری خونه پدرت، تا کمتر با هم کنتاکت پیدا کنن.

اختلافشون سر چی هست

سرهمه چی..انقدقهروآشتی کرده باهاشون ک حسابش ازدستم دررفته چندباربوده..اخرین دفعه این بود ک چرا شب خونه مانموندن..تاپیکش هست

خوب پسسسس رفت و اومدتو کم کن خودت برو چندساعت سر بزن شوهرتون ماهی یکبار ببر و اصلا طرف هیچکی رو نگیر ...

کاش میشد..اگرخودم برم اونامیگن چرا شوهرت نمیاد بازچیشده فلان..ازاونورم شوهرم میگ من نبودم دیدین راحتربودین یه زنگ نزدن ب من ک توام بیا..اصلایه وضعی

این خط قرمز من بود تو ازدواج مهمترین دلیل انتخابم این بود که خانوادم اذیت نشن خیلی سخته روح و روان ا ...

اخ گفتی!!گاهی اوقات میگم کاش خونمون راه دور بود ک کمترمیرفتیم خونشون