2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه یکم دربارش راهنماییم کنی دوس دارم یاد بگیرمخیلی سخته؟میترسم یاد نگیرم

اکسل یه ذره سخته ولی باید تمرین مداوم داشته باشی تا هم یاد بگیری هم از یادت نره چون مباحث کامپیوتر به شدت فراره و اگه تمرین‌ نکنی زود یادت میره

اکسل یه ذره سخته ولی باید تمرین مداوم داشته باشی تا هم یاد بگیری هم از یادت نره چون مباحث کامپیوتر ب ...

باید کامپیوتر یا لپتاپ داشته باشم

اکسل چیه 

دوره هاش معمولا چه قیمتی دارن میشه باهاشون شاغل شد

میخام ی چیزی بنویسم اما فعلا نمیدونم چی بنویسم

فن بیان و از کامپیوتر icdl فقط گذروندم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

فن بیان و از کامپیوتر icdl فقط گذروندم

فن بیانم خیلی بده جوری ک وقتی صحبت میکنم طرف فک کنه چیزی حالیم نیس

چقد تاثیر داره واقعا تغییر میکنه ادم چیا یاد میدن و جای خوبی میشناسی بهم معرفی کنی 

فن بیانم خیلی بده جوری ک وقتی صحبت میکنم طرف فک کنه چیزی حالیم نیسچقد تاثیر داره واقعا تغییر میکنه ا ...

والا بیشتر به اعتماد به نفس خودت و میزان تمرین خودت بستگی داره تو این دوره ها فقط یه سری تکنیکهای سخنوری رو اموزش میدن البته از ما میخواستن با صدای خودمون پادکست تحویل بدیم همین خیلی خوب بود

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

باید کامپیوتر یا لپتاپ داشته باشماکسل چیه دوره هاش معمولا چه قیمتی دارن میشه باهاشون شاغل شد

قیمت الآن رو نمیدونم.من چندین سال پیش کلاسشو رفتم.

اکسل یه نرم افزاره که جزو دوره ی ICDL 

در مورد شغل نظری ندارم.

والا بیشتر به اعتماد به نفس خودت و میزان تمرین خودت بستگی داره تو این دوره ها فقط یه سری تکنیکهای سخ ...

اعتماد به نفس ندارم

اعتماد به نفس ندارم

همین دوره های فن بیان رو شرکت کن همین کارای عملی که ازت میخوان تمرینی میشا برا بالا بردن اعتماد به نفس