2777
2789

من تو فکر اینم ک ی کانال لباس بزنم ترجیحا میگم از لباس زیر شروع کنم ک نیاز ب سرمایه کمتر داشته باشه و مشتری زیادتری داه.کسی تجربه ایی داره از کجا و چطور باید لباسارو بخرم و سرمایه اولیه اش چقد باشه.راندمانش خوبه یا نه?کانال نمد و کارای هنری هم دارم.ولی دلم میخاد بیشتر فعالیت کنم.

در ضمن من شهرستانم.

پیشاپیش ازتون ممنونم

برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏

بهن ظرم لباس زیر نزن

برای اینکه سایزبندی داره

تک سایزشدنش آخرش برات ضایعات میشه

سرمایه زیاد می خواد

چون تنوع بالاتره

خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهن ظرم لباس زیر نزن برای اینکه سایزبندی داره تک سایزشدنش آخرش برات ضایعات میشه سرمایه زیاد می خو ...

من با سرمایهه کم میخام شروع کنم و اینک اول میخام فروش تو خونه داشته باشم بعدش کانال بزنم

برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏