2777
2789

سلام 

من مدرک فوق دیپلم کامپیوتر دارم ،حالا میخام برم کنکورِ تجربی بدم ببینم قبول میشم یا نه!که باید برایه این کار ۱ سال بمونم پشت کنکور،بعدشم دیگه نمیدونم که قلبول بشم یا نه ،رشته ای هم که دوست دارم مامایی و پزشکی ،بنظرتون این ۱ سال رو بمونم پشت کنکور یا که نه برم همون رشته ی خودمو تو دانشگاه مقطع لیسانس ادامه بدم؟معدلم  فوقم الان ۱۶ هست و هنرستان ۱۸ و سال اول هم ۱۶،حالا اینکه چرا از اون اول درست انتخاب رشته نکردم رو بگذریم.جالب اینجاست که وقتی این موضوع رو به دختر عمه م گفتم گفت عمراااا قبول بشی ولی وقتی که به یه رشته تجربی گفتم که من محدودیتی ندارم حتی تو انتخاب شهر برای کنکور و میخام کنکور تجربی بدم گفت بنظرم قبول میشی،راستی بچه ها من ۱۹ سالمه،حالا با این اوصاف شما ها چی میگین

خدا از باعث و بانیش نگذره ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اگه بگم نرو قبول نمیشی میدونم تا اخر عمر تو دلت میمونه شاید اگه کنکور میدادی سرنوشتت عوض میشد!دیگه این یه سال رو هم وقت بذار برای دلت همه سعی خودتو بکن ایشالله که قبول میشی نشدی هم بچسب به رشته خودت و برو کلاس برنامه نویسی که واقعا رشته اینده دار و پولسازیه

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

چون تجربه ای از رشته تجربی نداری و باید همه درساشو برای اولین بار بخونی نمیتونی یکساله رشته ی پزشکی قبول شی

اما اگه واقعا میخوای دقیقا پزشکی قبول شی دوسال رو در نظر بگیر

مامایی بحثش جداست قبولیش راحت تره

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید

عزیزم الان پذیرش دانشگاه ها خیلی سخت شده با رتبه 3500 پرستاری شیراز نمیارن...به نظرم باید بیشتر از دو سه سال بمونی پشت کنکور تا مامایی فقط بیاری

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم

خیلی دوست داشتم بهت انگیزه بدم. 

و بگم آره میشه.

ولی نمیخوام بیخودی وقتتو تلف کنی.

بنظر من کار خیللللی سخت و مشکلیه. و باید کم کم ۳ سال و هروووز سااااعت ها بشینی درس بخونی. تا بتونی قبول شی.

میبینی طرف خودش تجربی تموم کرده. (۳سال تو مدرسه درساشو خونده) سال اول قبول نشده. سال دوم رتبه اش بهتر نه بدترم شده.

چون از فیزیک و شیمی و زیست و ریاضی هیچی نمیدونی. 

من خودم الان کادر بیمارستانم.

معدل پیش دانشگاهیم ۱۸ بود‌. باز آزاد تونستم قبول شم نه سراسری. 

بنظر من برو ادامه رشته خودتو بده تو اون راه موفق بشی. و تا دکترا ادامش بده.