2777
2789

دیوانه شدم از دست کارای نی نی

نمیدونم اقتضای سنش هست یا ن

چون پسر اولم کلا اروم و مهربون بود از اول

ولی نی نی دو سال دو ماهم کاملا برعکسه کافیه فقط بگی بالای چشمت ابروعه میزنه به هر طریقی که بتونه یا با دست یا مو میکشه یا گاز میگیره خودم که دستشو میگیرم چند ثانیه و خیلی جدی و با اخم میگم نزن ولی تا ولش میکنی ده تا دیگم میزنه

حالا خودم هیچی دلم برا بچه ۷سالم میسوزه کل پاهاشو چنگ گرفته خراشیده

میگم دستشو بگیر نزار بزنه دعوا کن ولی خب بی فایده س چون اکثر اوقات یهو بی خبر و بی دلیل میزنه مثلا برادرش نشسته پای تلوزیون محو کارخونه با شمشیرش محکم میزنه تو فرق سرش یا موهاشو میکشه

خیلی داد زدم دعواش کردم حتی دوبار زدم رو دستش ولی خب فایده نداشته تا حالا

با محبت گفتم با عروسکش بازی کردم نمایشی و گفتم نباید نی نی رو بزنیم ولی خب بی فایده س

کم محلی هم نمیتونم بکنم بخاطر بچه ۷سالم خب گناه داره اونم

کسی تجربه ای داره چکار کنم؟؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقتضای سنشه به نظرم الان بکن نکن درست متوجه نمیشه و صرفا یاد گرفته از این طریق می تونه جلب توجه کنه به بداخلاقیاش بی توجه باش برای زدن هاشم همونجوری دستشو بگیر کار دیگه ای نکن لجشو درنیاری که بدتر میشه تا جایی که میشه از عصبانیت دورش کن ولی نه اینکه باج بدی بهش 

دختر منم دو سال و دو ماهش هست و بچه ی دوم . ولی این کارا رو نمیکنه . بهتره با یه مشاور حرف بزنی

بچه اولت چندساله شه

بچه اول رو نمیرنه؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
اقتضای سنشه به نظرم الان بکن نکن درست متوجه نمیشه و صرفا یاد گرفته از این طریق می تونه جلب توجه کنه ...

شما نی نی این سنی داری،؟

این کارارو میکنه؟

برای بچه اولم چکار کنم خیلی میزندش

بچه اولت چندساله شهبچه اول رو نمیرنه؟

اولی ۷ سالشه.  نه نمیزنه . گاهی با هم دعوا میکنن و همدیگرو نمیزنن. در حد داد و گریه هست . که اونم فوری حل میکنم یا خودشون حل میکنن

شما نی نی این سنی داری،؟این کارارو میکنه؟برای بچه اولم چکار کنم خیلی میزندش

من نی نی ندارم پسر عمه ام همین شرایطو داشت خیلیییی لی لی به لالاش گذاشتن الان یه بچه باجگیر و بداخلاقه 

و یه اشتباهی که عمه ام کرد وقتی بچه کوچیکه بزرگه رو اذیت می کرد همه اش طرف اونو گرفتن گفتن کوچیکه و نمی فهمه و... مثلا می زد نابو د می کرد بعد دخترش جرعت نداشت از ترس پدر و مادر تلافی کنه بچه هم پشتش گرم بود هر کاری کنم کسی چیزی نمی گه بهم 

اوضاع پیچیده ایه از همین الان با یه مشاور کاربلد مشور کن خدای نکرده اینجوری نشه رابطه اشون 

اون بچه دو ساله گاهی از روی ناخوداگاه یه کاری می کنه ولی اینکه رو شخصیتش نمونه تلاش شماست 

اولی ۷ سالشه. نه نمیزنه . گاهی با هم دعوا میکنن و همدیگرو نمیزنن. در حد داد و گریه هست . که اونم فو ...

منم بچه اولم آرومه خیلی اصلا نمیزنه حتی دعوا نمیکنه

ولی امان از دومی😢

من نی نی ندارم پسر عمه ام همین شرایطو داشت خیلیییی لی لی به لالاش گذاشتن الان یه بچه باجگیر و بداخلا ...

چه بد

من طرف بزرگه رو میگیرم بیشتر و اینکه بزرگه دلش نمیاد بزنه

فقط موندم چکار کنم از سرش بره

به دعوا کردن ادامه بدم یا تو دعواهاش دخالت نکنم یا کم محلی کنم

بچه سوم منم 2سال و دوماه، نسبت ب سنش خیلی پررو و قلدر 

حتی اجازه نمیده اولی دومی بغلم بیان بزور و دعوا و گریه میکشه بیرون از بغلم داداششو

بی هوا میره میزنتشون

اصلا اون دوتا اینجوری نبودن 

من میگم از خواهر برادرش یاد گرفته ک گاهی تو سر و کله هم میزنن 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
چه بدمن طرف بزرگه رو میگیرم بیشتر و اینکه بزرگه دلش نمیاد بزنهفقط موندم چکار کنم از سرش برهبه دعوا ک ...

تو همین سایت قسمت مشاوره اش من دیدم مادرا درباره پرخاشگری کودک هم سن و سال پسر شما پرسیدن و مشاور گفته حتی توجه منفی یعنی تذکر و دعوا و... باعث تقویت رفتار میشه چون بچه تو این سن دنبال جلب توجه یه رفتار شایع بین بچه های این سن هست. 

باز شما مشاور کودک پیدا کنی خیلییی بهتر راهنماییت می کنن یا پادکست های پرخاشگری کودک سرچ کن گوش کن 

مرمری دختر من خب میدونی که همسن پسر کوچیکته،یه پسر هم دارم که هشت سالشه.

دختر منم گاهی ازین کارا میکنه خیلییییی مهربونه هااا ینی میره و میاد یا داداشش رو ناز میکنه یا بوس میکنه یا عینک داداششو برمیداره با دستمال تمیز میکنه ،خوراکی بهش بدیم صبر میکنه تا سهم داداشش هم بگیریم میگه دادا اِدِ ینی به داداشمم بده ولی یهو گازش میگیره 😒😄

خودم خب رشتم روانشناسی بوده ولی نسخه پیچیدن برای بقیه اسون تره .تا حدودی نرماله نگران نباش .بخوایم زیاد علمی نکنیم موضوع رو ، بچه ی اول لوسشون میکنه .من زمان پسرم خیلی قاطع میتونستم برخورد کنم الان نمیتونیم به خانوم بگیم بالا چشمت ابرو چون داداشش فوری وارد ماجرا میشه اجازه ی جدیت نمیده

مهربون باشیم☺️
بچه سوم منم 2سال و دوماه، نسبت ب سنش خیلی پررو و قلدر حتی اجازه نمیده اولی دومی بغلم بیان بزور و دعو ...

اخه بچه من فقط ی داداش داره ک اونم اصلاااا نمیزنه ک یاد بگیره

هیچ تنشی ام تو خونمون نیس

موندم چرا اینجوریه

تو همین سایت قسمت مشاوره اش من دیدم مادرا درباره پرخاشگری کودک هم سن و سال پسر شما پرسیدن و مشاور گف ...

ممنون عزیزم