2777
2789

اره منفیه

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام شما بچتون تب دوره ای داشت؟؟ میشه بگید چیکار کردید و چت داروهایی مصرف کردین؟؟ الان وضعیتش چطوره؟ ...

عزیزم دخترمن مشکلش فک نکنم تب دوره ای باشه واز ۱۶ماهگی دیگه تب نکرد بجز دوسه باری که کرونا وآنفولانزا ودرکل بیماریهای ویروسی گرفت.ولی دکتر گفت چون ازمایشش یه جهش ضعیف وکوچیک نشون داد فعلا تا۷سال نصف کلشی سین بخوره که میخوره.هیچ داروی دیگه ای نمیخوره وتاحالا نخورده برای تب دوره ای

سلام سلین جون تویه یه تاپیک دیدم قرص زولپیدم مصرف میکردی؟ عوارضی نداشت؟ بعد قطع کردنش مشکل بیخوابیت ...

من ۹ماه بارداریم خوردم قبلش آلپرو زولام میخوردم والان ۵سالو خورده ای هست که قرص خواب نمیخورم چون قرص بخورم خوابم سنگین میشه از بعدبدنیااومدن دخترم دیگه قرص نخوردم.نه همچنان خواب خیلی خوبی ندارم اکثرا ولی خب تحمل میکنم.عوارضم نه مشکلی ندارم وکلا آدم وابسته ای نیستم نسبت به قرص واین چیزا خودم بخوام راحت میذارم کنار