2777
2789
عنوان

کیا در لحظه حال زندگی می‌کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 22 پست
هم و غم که دارم تو زندگی از بچگی یعنی ولی اینجوری نیستم که آدم غمگینی باشم خیلی آدم شادی هستم ولی خب ...

یه نسخه واست میپیچم فقط باید انجام بدی حتما

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو

گفتم.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

من ❤️لحظه با لوندی و خندیدن میدونی بذار انقلاب بگم طوریکه همه خلاص شدیم اغذیه کنسروی، زندگی آپارتمانی، ابزار چند کاره ، خودروهای برقی دیگه مثل قدیم ها مجبور نیستیم 24پای گاز باشیم چون خلاص شدیم آشپزی کنسروی 🔥🔥فقط به امید اینکه شوهر گاگول هیچ پوچ پخمه نداشته باشی تنبل تنه لش عیاش هرزه زن باره نادان گاگول 

من دارم سعی میکنم در لحظه زندگی کنم منتها نه به طور کامل یعنی مسافر زمان خودم یه جورایی میدونم میدونید من درگذشته راجع به اختراعات خیلی ها تفکرات غلط داشتم خیلی متاسفم چون به نظر منم همه بزرگ تر ها حرف منطقی نمیزنن خیلی هاشون حرف های پوچ و بی سر و ته میزنن احمقانه چرت پرت میگن دری وری آدم باید به فکر رفاه خودش باشه نه هرچی که بزرگان میگن قبول کن چون گاهی حرف مزخرف بی پایه اساس میزنن مخصوصا  اگه تحصیلکرده نباشند به همه چی گیر میدن اونم بی خودی بله کمونیسم وار خیلی بزرگان و مردم نسل قدیم نه به طور کامل خرفت هستند البته خردمند هم هست ولی در کل به نظرم آدم باید به فکر پیشرفت و جوان گرایی باشه لایق ها بیان نالایق ها برن هرچند برای یک سری حرکات از نظر من هنوز زوده ولی زنده باد نیولایف انقلاب ❤️‍🔥❤️‍🔥زندگی در لحظه ها

من به نظرم  کسی در لحظه زندگی نکنه  باخته بدم باخته البته بگم گذشته و حال رو  هم لطفا زندگی کنید مثلا مداد های ساده هنوزم کاربرد دارند چون صنعت نجات پیدا می کنه یا چه میدونم خودکار بیک ناجی صنعت  ،یا کنار گشت و گذار تفریح خیلی خوشحالم غذای آماده بسط کرد چون این روزها دیگه زوج های تحصیلکرده  دیگه نیاز نیست مثل بی فرهنگ های،کودن بازیافت تعویق بندازن و حجاب از بین رفته شکرخدا