خیلی دوست دارم در زمان حال زندگی کنم اما هر چقدر تمرین میکنم نمیشه که نمیشه البته خیلی سال پیش نزدیک ۱۰ ۱۵ سال پیش تونستم در لحظه حال زندگی کنم باور کن خیلی بهم آرامش میداد در لحظه حال زندگی کردن ولی دیگه ۱۵ ساله هرچی سعی میکنم نمیتونم در لحظه حال زندگی کنم منظورم اینه مثلاً داریم چایی میخوریم فقط حواسمون به چای خوردنمون باشه یا داریم ظرف میشوریم فقط حواسمون به ظرف شستنمون باشه ولی هر کاری میکنم نمیشه که نمیشه کیا تونستن به در لحظه حال زندگی کنند یکم راهنمایی میکنید
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
قبلنا میشد اینطوری بود الان دیگ زندگی داره ما رو میکنه 😂
ای بی تربیت
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
چ بگم.نمیدونم چجور آدمی هستی نمیدونم چرا هم و غم داری باید مشخص بشه .علی الحساب بگم ما داریم بین دو عدم زندگی میکنیم یکی گذشته یکی آینده باید خودتو با الانت وقف بدی .برای گذشته که هیچی ولی برای آینده برنامه ریزی کن و تلاش شد شد نشد نشد الان بچسب.
چ بگم.نمیدونم چجور آدمی هستی نمیدونم چرا هم و غم داری باید مشخص بشه .علی الحساب بگم ما داریم بین دو ...
ببین منظورم غم و غصه خوردن نیست منظورم اینه از زمان حالم لذت ببرم نشخوار فکری نداشته باشم مثلاً دارم یک لیوان چایی یا قهوه میخورم فقط مزه چایی و قهوه زبونم بیاد و یکسره فکر نکنم گرفتی چی میگم
دقیقاً منم اینطوریم و خیلی عذابم میده دائم ذهنم مشغوله حتی یه خواب راحتم نمیتونم بخوابم همش فکر گذشته آینده رو میکنم😩 واقعاً خسته شدم تروخدا راهکاری دارید بفرمائید منم مثه اسی قبلاً خیلی خوب بودم ولی الان یه چند ماهه میشه ذهن و فکرم خراب شده مریض شده چجوری ترکش کنم آخععع
دقیقاً منم اینطوریم و خیلی عذابم میده دائم ذهنم مشغوله حتی یه خواب راحتم نمیتونم بخوابم همش فکر گذشت ...
بببین یه تکنیک هست که من از گوگل یاد گرفتم و اون اینه که مثلاً فکری تو ذهنت میاد تا ۱۰۰ برعکس میشماری و به فکرت میخندی و سرسری ازش رد میشی تا اونجایی که دیگه ذهنت خالی بشه دوباره فکر بعدی اومد سراغت دوباره برعکس از ۱۰۰ میشماری تا فکر بپره ولی بعضی وقتا از دست آدم در میره و مثل قطار پشت سر هم فکرا میان دیگه نمیشه کاریش کرد
ببین منظورم غم و غصه خوردن نیست منظورم اینه از زمان حالم لذت ببرم نشخوار فکری نداشته باشم مثلاً دارم ...
باید هم و غم نداشته باشی.به وسواس فکری که داری اهمیت نده.نماز بخون
باید هم و غم نداشته باشی.به وسواس فکری که داری اهمیت نده.نماز بخون
هم و غم که دارم تو زندگی از بچگی یعنی ولی اینجوری نیستم که آدم غمگینی باشم خیلی آدم شادی هستم ولی خب وسواس فکری تا دلت بخواد بود دارم نمازم قبلا میخوندم دست و پا شکسته البته ولی الان نمیدونم چرا هرچی کاری میکنم دلم دست دلم نماز خوندن نمیره