2777
2789
عنوان

کیا بچه سخت دارن

586 بازدید | 36 پست

دوستان مشخصات بچتونو بدین ببینم واقعا پسر منم سخته😖

خیلی باهوش و فعاله ولی اخلاق و خواب و لجبازی داغان

اصلا دلم نمیخواد مقایسش کنم با بقیه ولی واقعاااا بچه من فرق داره کاملا مودیه

بطور مثال دیشب باغ رفتیم بچه کوچیک سه تا دیگه ام بود همشون ۱۱ خوابیدن و تا صب بدون نق

پسر من ب زوووور ساعت ۱ خوابید و بعد نیم ساعت بیدار شد جیغ و گریه تا خود صب پدرمو درورد 

همه رو زابراه کرد😣😣 به هیچ صراطی ام مستقیم نیست وقتی گریه میکنه نمیذاره کسی نزدیکش شه جیغ و فلان

ترخدا هم دردی میخوووووام اومدم فقط حرف بزنم ببینم مث من بازم هست اروم شمیا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بچه ها بازی میکنه ؟ حرف میزنه؟

اره حرف زدنش کامل شده همه چی بلده دیگ

ولی وقتی شروع کنه گریه هرچی‌میگم بهم بگو چی میخوای یا چی شده گریه متوجه نمیشم اصلا حالیش نیس همون گریهو جیغ رو ادامه میده 

ی بچه دارم ک زندگی سیرم‌ میکنه‌ هرچند روز‌یکبار

۳ و‌نیم‌ سالشه

حرف نمیزنه

بیش‌فعاله

همیشششه گرسنه اس‌ همیشه‌ میخواد ی چیزی بخوره علاوه بر اینکه‌‌وضعیت مالی خوبی نداریم‌ حضرت اقا سخت سلیقه هم‌ هستن هرخوراکی و میوه و غذایی رو نمیخوره‌ در عوض‌ همش درحال جیغ زدنه‌ چاق و سنگینم‌ هست

پاش کجه گفتن باید عمل بشه

صدای وحشتناکی داره

خوابش هم با دوتا و نصفی‌ قرص افتضاح‌بود

بردمش‌پیش طب اهل بیت‌‌ خوابش خوب شده

برا مشکلات دیگه‌ی مغزیش هم‌میگن‌خیلیییی باید صبور باشم

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

این راهم رفتم دعا و قران هرشب ایت الکرسی و ۴ قول میخونم

خونه هم شبها اینطور میشه؟

نصف شب بیدار میشع گریه میکنه؟  پسر منم از نوزادی بو  تا ۳ سال اینا ولی رفلاکس داشت دلیلش این بود

بزرگتر شد گریه نمیکرد فقط بیدار میشد ۴ ۵بار تا صبح

ی بچه دارم ک زندگی سیرم‌ میکنه‌ هرچند روز‌یکبار۳ و‌نیم‌ سالشهحرف نمیزنهبیش‌فعالههمیشششه گرسنه اس‌ هم ...

الهی بگردمت با تمام وجودم درکت میکنم🫠😣 اخه ببین داری میگی بیش فعاله ولی پسر من این موردارو نداره فقط مودیه دائم نقققق همین صداااا که گفتی وای ی جیغا میزنه میره تو مغز استخون

چند سالشه؟؟ و مشخصاتشو میشه بگی مثلا بچه بود چجوری بود

الان ۱۴

بچه بود جرات نداشتم کاکائو بهش بدم چون فاجعه بدقلق میکرد گریه و گوش نمی‌داد

ولی کلا بد قلق بود چند بار بی دلیل جیزی پرت کرد سمتم

۷ ۸ماه کارم بود از پوشک بگیرمش

یادمه اون زمان یه کتاب روانشناسی خواندم رفتارش جزو بچه های سخت طبقه بندی شده بود