2777
2789
عنوان

کمیته انضباطی دانشگاه

2784 بازدید | 15 پست

سلام 

برای یک درس تقلب کردم و تقلبمو ازم گرفتن ولی بهم نگقتن که برم کمیته انضباطی الان کارنامه رو چک کردم نوشته ارجاع به کمیته انضباطی😐

اگه‌ نرم مشکلی پیش میاد؟۲۵ صدم رد میشه یا واسه ترم بعد مشکل داره؟دانشجوی دانشگاه آزاد هستم

نمیدونم ول چ نامرد بود مراقبتون می‌گرفت ازت دیگ کمیته چرا 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما باید بری تا ارشاد شی🤣وگرنه بهت نمره نمیدناینو مطمئنم

😂😂😂😂

نمرشو نمیخوام😂فقط واسه ترم بعد مشکل پیش نیاد من اوکی ام حتی اگه ۲۵ صدم رد کنن واسم 

البته بعضیا رفتن کمیته و نمره رو بهشون دادن ولی من نمیتونم برم

کدوم دانشگاه آزاد؟ چه سخت گرفته شل کنه بابا

همون برا ما فقط موبایل و گیر بودن من سر ی امتحان ی برگه آ۴ تقلب بردم جلو مراقب نوشتم🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

همون برا ما فقط موبایل و گیر بودن من سر ی امتحان ی برگه آ۴ تقلب بردم جلو مراقب نوشتم🤣

آزاد بودی؟والا ما سر ی امتحان کل جوابو با تقلب از گوشی و فلان نوشتیم

ی امتحانم مثل این که تستی بود ی برگه اندازه کف دست رو ازم گرفتن حد وسط ندارن🤦‍♀️

آزاد بودی؟والا ما سر ی امتحان کل جوابو با تقلب از گوشی و فلان نوشتیمی امتحانم مثل این که تستی بود ی ...

اره ازادم