2777
2789
عنوان

خیلی وحشتناک بود

1507 بازدید | 21 پست

خیلی وحشتناک بود، خیلی. بهم گفتن بچه هات مردن، راستش من دوقلو باردارم و همش در چالشم که بچه ها برام بمونن. همش میدویدم و دنبال کسی بودم که بهم بگه اشتباه شده، از ترس و اضطراب از خواب پریدم. حالا همش میترسم نکنه تعبیر واقعی داشته باشه؟! خیلی نگرانم.این بارداری پنجمم هست. برام دعا کنید که ایما برام بمونن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شالله که سالم و سلامت میمونن اول صدقه بده به نیت سلامتیشون 

بعدم این خوابهای آشفته یکم تو بارداری طبیعیه و شما هم که ذهنت درگیر همچین مسیله ایی هست برا همین خوابش رو میبینی 

غیر از اینا خود این استرس و فکرهای منفی ضررش برای کوچولوهات بیشتره

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

هر روز صبح که از خواب پا میشی و هر شب موقع خواب آیت الکرسی بخون به نیت سلامتی هم نی نی خودت هم همه نی نیا

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
وای پنجم؟ بمیرم یعنی الان اصلا بچه نداری؟

خدا نکنه عزیزم، بارداری چهارمم موفق بود. این بارداری هم ناخواسته بود و خدا خواست که دوقلو باشن. برای بدن من که سابقه جالبی نداره، تحمل دوقلو راحت نیست.

خدا نکنه عزیزم، بارداری چهارمم موفق بود. این بارداری هم ناخواسته بود و خدا خواست که دوقلو باشن. برای ...

إ بسلامتی ان شاءالله.پس یه نی نی داری

ان شاءالله که اینام برات میمونن و خیرشونو میبینی ولی دیگه ناشکری نکن

از حالا میفهمن که داری میگی ناخواسته ها.دیگه نگو آفرین

اخی عزیزم میفهمم چقد سخته و همش نگرانی

اما انشاالله دو تا دسته گلت بعد نه ماه صحیح و سلامت میان بغلت

و هر سه تاتون خوووووب خوب هستین

اصلا اصلا نگران نباش

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

@اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم@