2777
2789

:)))یکم نیازه تجربه بشنوم ببینم با انتخاب رشتم چه کنم

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از لحاظ درامدی فقط نفت و فولاد

دیپلم تجربیم😁❤️

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

سوال منم هست اسی لایک کن

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

من انتخاب رشته دانشگاهم رو پدرم انجام داد و  نظر منو اصلن نخواست فقط فکر هزینه و راحتی خودش بود  گفت فقط شهر خودمون  اونم دولتی  در صورتی که دانشگاه ازاد هم قبول شده بودم 

من اون رشته رو با اشک خوندم تموم کردم به مکافات 

ولی هیچ وقت ازش خوشم نیومد و هیج آزمونی رو باهاش شرکت نکردم  

و هیچ وقت پدرم رو حلال نکردم 

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 
من دلم می خواست نوازنده ویولن بشم ولی منو فرستادن پزشکی😂💔💔💔

شدی پزشک؟😐😂

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
واقعا انتخابا سختی داری بنظرم برو بیت رهبری

😂😂😂اونجام منو گردن نمیگیرن

من به میل خودم رفتم‌ پیشرفتم نکردم🤣🤣🤣

چی خوندین شما😭😂

من دلم می خواست نوازنده ویولن بشم ولی منو فرستادن پزشکی😂💔💔💔

گریه نکن خانم دکتر😭😂تازه من دیگه حتی خودمم نمیدونم میخوام چیکار کنم

من انتخاب رشته دانشگاهم رو پدرم انجام داد و نظر منو اصلن نخواست فقط فکر هزینه و راحتی خودش بود گفت ...

چه رشته ای خوندی عزیزدلم.شرایطشو نداری از اول کنکور بدی؟

میگیرن بابا نگرفتن بگو من فرستادم

رو چش چالمون استاد😎🤝🏻😂