2777
2789
عنوان

تک فرزندا بیان لطفا 🥲

183 بازدید | 10 پست

حدود دو ماه پیش تاپیک زدم که برای فرزند دوم میخوام اقدام کنم اما بنظرم تک فرزندی بهتره . اکثریت گفتن اقدام کن 🤔 من پدر ندارم و فقط مادر و برادر کوچیکترم هستن که نمیشه روی کمکشون حساب کنم ، واسه فرزند اولم دست تنها بودم فقط همسرم کنارم بود ، خانواده همسرم خیلی خشک و سردن و فقط تو مراسمات همو می‌بینیم.   لطفا هر کی تک فرزند هست یا تک فرزند داره بگه چطوریه ؟؟ نگرانم نکنه فرزندم در آینده از ما ناراضی باشه که چرا تک مونده ، الان ۸ سالشه و واقعا خواهر و برادر میخواد .هنوزم اقدام نکردم چون دلایل مخالفتم بیشتره ( بارداری و زایمان سختم ، شرایط ناپایدار اقتصادی کشور ، احتمال جنگ و قحطی و ... از طرفی هم تربیت فرزند خیلی سخت و حساسه بنظرم) 

شما باشین چیکار میکنین ؟؟؟

تعداد رای : 14
نظرسنجی
تک فرزندی بهتره
5
35%
دو تا باشن
9
64%
این جهان کوه است و فعل ما ندا سوی ما آید نداها را صدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همه شرایطشو دارید و بچه دوم میخواید اینم در نظر بگیرید اختلاف سنی بچه هاتون زیاد نباشه

الان خداروشکر شرایط زندگیم اوکی هست و من راضیم اما از شرایط کشور بیشتر میترسم، همسرم میگه یکی باشه صدمون رو براش میزاریم که چیزی کم نداشته باشه اما دو تا سخت میشه 

خیلی سخته تک فرزندی اصلا نزار تنها بمونه . و مثل من براش یه آرزو بشه و هر روز این تنهایی مثل خوره نا ...

منم از همین میترسم ، خودم میگم کاش جای برادر یه خواهر داشتم که کنارم بود و حرفمو می‌فهمید، باز من حداقل برادر دارم

ببین تک فرزندی خوبه ک همه چی ب اون میرسه

بديش اینه تنها میشه

اگرم میخوای بیاری شاید بهتر باشه هم جنس باشن

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

من خودم نظرمدو فرزندی هست اما برای شما تک فرزندی چون اولا همسرت مخالفه با فرزند دوم و ممکنه خیلی دسا تنها باشی دوما همین الانم اقدام کنی اختلاف سنی بچه هات حداقل 9 سال میشه که زیاده راستش شاید در آینده بدرد هم بخورن اما تو بازی و..  نه 

من خودم نظرمدو فرزندی هست اما برای شما تک فرزندی چون اولا همسرت مخالفه با فرزند دوم و ممکنه خیلی دسا ...

همسرم میگه سخت میشه برامون اما اینجوری نیس که همراهیم نکنه سر اولی خیلی کمک حالم بود ☺️ منم به آینده فکر میکنم وگرنه میدونم یه بچه ده ساله و یک ساله همبازی نمیشن معمولا

همسرم میگه سخت میشه برامون اما اینجوری نیس که همراهیم نکنه سر اولی خیلی کمک حالم بود ☺️ منم به آینده ...

خب پس اگر اینجوریه زودتر تصمیم بگیر من. خودم پسرام شش سال و نیم اختلاف دارن همش میگم کاش زودتر آورده بودم دومی روالبته مشکلات دو فرزندی مدرسشون رسیدگی به تربیت هر دوو...  خیلی وقت میگیره اما من پسر بزرگم الان میره دنبال داداشش هفته پیش برده بودش خرید بستنی و...  هر دو که بزرگتر بشن خیلی بهتر میشه و من اینا رو که میبینم لذت میبرم و میگم ارزشش رو داشت 

خب پس اگر اینجوریه زودتر تصمیم بگیر من. خودم پسرام شش سال و نیم اختلاف دارن همش میگم کاش زودتر آورده ...

😍😍😍 ای جان