2777
2789

من تازه کلاسای شهرم تموم شده میخوام گواهینامه اما چندبار تو شهر نشستم تو کوچه های تنگ و خیابون های شلوغ و تونستم برم مادر و خواهرمم بودن فقط چندبار خاموش کردم اونم بخاطر اینکه ماشین قدیمیه و تو اموزشگاهم حرکت با نیم کلاچو یاد میدن و این ماشین موتورش بدون گاز حرکت‌نمیکنه و بنظر خودم به عنوان کسیکه تازه یاد گرفته خاموش کردنم کاملا طبیعی بود. مامانمم برگشته الان میگه ماشینو یکی دوهفته بدیم دست خواهرم چون شوهرش ماشینو میبره سرکار و این با ماشین ما بره سرکار و من دارم سکته میکنم با اینکه ۱۹ سالپ بیشتر نیست هی میگم خاک تو سرت کتی که نمیتونی بشینی و حرفه ای نیسی ماشینی ک برای تو بودو میخواد بده ب یکی دیگه واقعا اصن تو کتم نمیره چون من نمیتونم الان همجا تنها بشینم باید بدنش ب خواهرم ینی چی اخهههه مگه اونا ماشینشونو بما میدن خاک تو سر من فقط که انقد بی عرضه و احمقم تروخدا بگین چیکار کنم اصلا دارم دیوونه میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بزار بده وقتی لازم داره

مهربونی کنی جای دوری نمیره. خواهرته خو  خواهر شوهرت نیست که .

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
بهش بگو من دارم یاد میگیرم هروقت تونستم میرم دنبالشم رک بگو ن نده مگ مال من نیست

دلم ازین میسوزه که من انقد زود و سریع دارم یاد میگیرم بدون هیچ اذیت و ادا و ترسی بعد اینجوری میکنه

خب خودم میخوام باهاش تمرین‌کنم میخوام باهاش برم دانشگاه از مهر

مگه نمیگی چند روز میخواد که شوهرش میبره سرکار ماشینو مگه میخواد دائمی بده بهش؟بگو یکی دو هفته بده من یادم میره باید مدام تمرین کنم تا تو ذهنم ثبت بشه

مگه نمیگی چند روز میخواد که شوهرش میبره سرکار ماشینو مگه میخواد دائمی بده بهش؟بگو یکی دو هفته بده من ...

چند روز چیه اینجوری الکی میگه بمن وگرنه از مهر که کار خواهرم تمام وقت میشه شوهرشم ک ماشین جدید قرار نیست بخره دیگ دستش باشه نمیده که