2777
2789
عنوان

🔴 در چه صورتی نصف اموال مرد بعد از طلاق به زن می رسد

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 41 پست

بعد یه سوال منی که از اهل تشیع نیستم ولی عقدم رو ثبت کردم در دفاتر ازدواج و اون بندهای دوازده گانه رو هم به همراه همسر امضا زدم الان به مشکل خوردم و رفتم دادگاه ، الان ایا این حرف درسته که بگن برو به همون مراجع خودت مراجعه کن و ببین اونا چی میگن در این موارد !!! من دوس ندارم چون میدونم حق من رو به رسمیت نمیشناسند و نمیدن همچنین حق و حقوقی رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه توی نت نوشته که زن باید شهرت به این کار داشته باشه. ممکنه با یک بار رابطه نامشروع بچه رو بازم بد ...

تو نت خیلی چیز ها نوشته شده. مشهور به فساد اخلاقی منظور قانونگذار بوده ( کارهای خیلی بد و..) 

فقط در یک صورت امکان عدم سلب حضانت هست، توبه ی خانوم و احراز توبه توسط دادگاه! 

جهت مشاوره ی تخصصی پیام بدین لطفا.

باتشکر.

👨🏻‍⚖️  وکیل دادگستری  👨🏻‍⚖️
بعد یه سوال منی که از اهل تشیع نیستم ولی عقدم رو ثبت کردم در دفاتر ازدواج و اون بندهای دوازده گانه ر ...

احوال شخصیه ( ازدواج و طلاق و...) شما تابع دین خودتون هست. طبق قانون باید از مرجعی که به کارهای شما رسیدگی میکنه طلاق و... رو انجام بده.

البته اگر از اهل سنت باشید، در وکالت طلاق و مهریه و .... هیچ تغییری نخواهد کرد.

چراکه مهریه دین هست.

جهت مشاوره تخصصی پیام بدین.🙏☘️

ایران ک وکیل نمیخاد همییییییشه قانون پشته مردهمگه زن آدمه ک قانون بخاد پشتش باشه و ازش دفاع کنهما ز ...

این به ذات آدماس و اون جایی که توش تربیت شدن برا ما که اصلا اینطوری نیست خدا رو شکر هیچوقت احساس کمبودی نداشتیم پدرم ۳۰ ساله با مادرم زندگی میکنه از گل نازک تر بهش نگفته چه برسه به کتک اون آدمی که خیانت میکنه قانون پشتت نیست ذات خودش کثیفه و باید ازش جدا شد

فرمایش شما صحیح و متین.این بحث حاشیه هست دوست بزرگوارم.خانوم هم خیانت میکنند، آقایون هم خیانت میکنند ...

راست میگی زن بشینه بچه بزرگ کنه بعد از 7سال دو دستی تقدیم آقا کنه عمرش تلف شده بعد هم تو این 7سال هم حق ازدواج دوباره نداره بعد مرد همین که زنش طلاق داد می‌تونه بره ازدواج کنه بعد هم مرد از خداشه زن بشینه بچه بزرگ کنه و از آب وگل در بیاره بعد از 7سال مرد که نمی‌خواد کهنه عوض کنه ببرتش دستشویی آماده با خودش ببره زن هم بشینه بزنه تو سر خودش که بچه بزرگ کردم و بردنش کدوم قانونننننننن

احوال شخصیه ( ازدواج و طلاق و...) شما تابع دین خودتون هست. طبق قانون باید از مرجعی که به کارهای شما ...

چیکار کنم که خانومم که به دلیل رابطه نامشروع شلاق خورده نتونه بچه زیر ۷ سال منو حضانتش رو بعد طلاق بگیره؟ الان خانم دادخواست ملاقات موقت دادن دو روز در هفته رو دادگاه قبول کرده و هر چی گفتم این خانم صلاحیت نداره و هنوز با اون اقا در ارتباطه قبول نکرد و گفت حق قانونی اش هست. ممکنه برای بحث حضانت هم دادگاه حق رو بده به خانم و بچه ام رو ازم بگیرن. واقعا اون خانم صلاحیت نداره سیگاریه و مشروب میخوره و ..‌.

راست میگی زن بشینه بچه بزرگ کنه بعد از 7سال دو دستی تقدیم آقا کنه عمرش تلف شده بعد هم تو این 7سال هم ...

تقصیر من نیست والا🥲

این قانون سال ۱۳۰۰ به بعد قانون گذاری شده.

الان فقط اجرا میشه بزرگوار.

🙏☘️

خیلی ازتون معذرت میخام میشه بنده را یه راهنمایی بفرمایید ک چجوری خانمتون را تحویل قانون دادید؟؟؟؟

منم میخام شوهرم و اون خانم را گیر بندازم ولی یه ترس وحشتناکی تمام وجودم را گرفته

بی فایدس😭 باید کاربری جدید بزنم😩کـه زخـــم هــر شـــکست من حضــور یـــک جــوانه شد🤍🌱

باید سند و مدرک جور باشه تا اثبات بشه.همون عکس و پیام‌ها کافی بود برای اثباتش.اگه خانوم متاهل باشه ه ...

خانم متاهل هستن

بی فایدس😭 باید کاربری جدید بزنم😩کـه زخـــم هــر شـــکست من حضــور یـــک جــوانه شد🤍🌱