2777
2789
عنوان

سلام زن و شوهرا برای هم بی حیای مودب باشن در خلوت

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 24 پست

قبلا برای مردها صحبت های این چنینی تو سایت ممنوع بود 

مخصوصا با اون جمله آخر حس کردم پای منبر نشستم 

اینکه یه مرد مذهبی همچین توصیه هایی بکنه عصبیم می‌کنه.اینا رو برا مادرت فقط بگو.مرسی

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرتیکه توسایت بارداری تبلیغ چیومیکنی 

🔴🔴 بچه هامن یک مغازه لباس فروشی دارم ک بنابدلایلی نمیتونم ادامه بدم😓 همه کاراموباتخفیف دارم ردمیکنم اگرکسی خواست این لینک گروهمه همه کاراموباتخفیف میدمhttps://eitaa.com/joinchat/1420821284C9e5a886dcb

اونا که مطلب رو درست گرفتن، نکته زناشویی داشتاااا.

کاملا مرتبط با فحوا و اهداف سایت. 

الله. بترسیدازگناه درمحضرشاهدی که فرداخودش قاضیست. یا علی مولا علیه السلام!
قبلا برای مردها صحبت های این چنینی تو سایت ممنوع بود مخصوصا با اون جمله آخر حس کردم پای منبر نشستم ا ...

از زاویه بسته و خیلی متهجرانه و خشک به مطلب من نگاه کردین. 

عامیانه بگم شوخمی شوخمی که مطلب بدست نمیاد برید تو ژرف مسئله ببینید جلوی چه مشکلاتی رو میگیره و چقدر در زندگی های زناشویی و جامعه مفید و موثر هست. کلی کتاب درمان مسایل زناشویی در این خلاصه شده. با اراده و اهداف سایت نی نی هم سازگاره.

و من الله التوفیق. 

الله. بترسیدازگناه درمحضرشاهدی که فرداخودش قاضیست. یا علی مولا علیه السلام!
از زاویه بسته و خیلی متهجرانه و خشک به مطلب من نگاه کردین. عامیانه بگم شوخمی شوخمی که مطلب بدست نمیا ...

شما که انگار هم پدرت عربه هم مادرت با اون جملات تهوع آور عربی که آخر هر نظرت می‌نویسی حداقل باید املای متحجرانه رو بلد باشی که ریشش برمی‌گردی به همون زبان آوارگان بیابان ملخ خور 

شما فعلا یاد غزه باش تا ببینیم چی میشه نیاز نیست ادای روانشناس در بیاری 

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

یکجوری حیا و زن رو درمقابل هم میارن، انگار حیا فقط مال زنِ!

داداش، دودقیقه شلوارت رو بالا بکش دیگران رو حامله نکنی، تا ببینیم چی به چیِ! مطالب عمیق روانشناسی زناشویی رو همه ما بهتر از شما بلدیم، خودمون میدونیم چی کنیم، شما زیپ شلوارتون رو ببندین، هر زنی هم هرجور میخواد باشه، باشه، به تو و امثال تو ربطی نداره، تو حیای خودت رو حفظ کن، بزار اونم از کارش پشیمون بشه، نه که مثل اسب سواری بگیری بعد بگی چون اون بد بود، من این کار رو کردم، نه عزیزم، بگو من حیوون بودم، شعور نداشتم!

.

اینا علی‌الحساب باباشون رو از دست دادن، در داغ فراغن، خانما تحمل بفرمایید!

تو الان نباید اینجا باشی که، باید بری دانشگاه تهران!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.