2777
2789

داشت پلی استیشن بازی می‌کرد

گوشیش کنارم بود رفتم توی اپلیکیشن دیوار تو قسمت چتش

دیدم به سه نفر پیام داده به آگهی هایی که لباس مجلسی می‌فروختند

گفته 

سلام چند میگیری

یعنی چی این حرف رمزه !!؟

یا اصلا اونکه میدونه من لباس از دیوار نمیخرم یا چرا پیام داده به آگهی هایی که لباس مجلسی می‌فروختند 

حالا میدونید از چی ترسیدم 

چون شب گوشیو که دستش گرفت من داشتم باهاش حرف میزدم یه دفعه ای رفت توی برنامه و پیام هارو پاک کرد دید دارم نگاش میکنم گفت چیه گفتم هیچی..

اون ندید که من متوجه شدم از پاک کردنش 

توی صفحه پیام های چتشون زده بود هرگونه مزاحمت عکس بد حرف زشت گزارش داده میشه و پاک میشه 

و آگهی هاهم پاک شده بودن

حالا رفتم با اکانت خودش دیوار نصب کردم روی گوشی خودم ببینم این هفته چیکار میکنه 

نمیدونم الان به روی خودش بیارم یا نه

راستی همسرم تهران ماموریت میره و آخر هفته ها میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صیغه و کارای خاک بر سریخیلی شنیدمولی صبر کن شاید اشتباه کنی یا واقعا برای خرید باشه

خودمم همین فکر اومد توی ذهنم 

نمیدونم این هفته ام صب میکنم ببينم 

چون با اکانت خودش دیوار رو نصب کردم

الان نمیدونم به روش بیارم که پاک کردی پیام هارو یا ن موندم 😞

گفتی شوهرت می‌ره تهران ماموریت...!؟

دیگه خودت میدونی، اگه این کاراش برات عادیه که به روش نیار،اگه من جای شما بودم یه لحظه هم باهاش نمیموندم 

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
گفتی شوهرت می‌ره تهران ماموریت...!؟دیگه خودت میدونی، اگه این کاراش برات عادیه که به روش نیار،اگه من ...

نه عادی نیست خب صبر کردم تا الان چون توی شوکم

چون تازه دخترم دوماهشه 

چون نمیخام تصورم بهم بریزه با این فکرا ازش 

نمیخام عجولانه تصمیمم بگیرم تا ازم مخفی تر بکنه 

ولی الان حالم داغونه نمیتونم تا هفته دیگم صبر کنم

مردا یه مشت لنجن عوضین از یه برنامه دست دوم خرید فروشم استفاده های میکنند اه حالم ازشون بهم میخوره ت ...

دقیقا

اما نمیخوام عمرم کنارش تباه شه میدونی منو خر فرض کنه 

حقشه پس تنهایی