2777
2789
عنوان

ای وی اف در بيمارستان بهشتی اصفهان

29827 بازدید | 162 پست

کی بیمارستان بهشتی اصفهان ای وی اف کرده؟لطفا بیاد

تعداد رای : 0
نظرسنجی
الزامی
0
0%
الزامی
0
0%
واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

سلام

من دارم بیمارستان بهشتی ای وی اف میکنم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم میشه لطف کنید اسم دکترتون رو بگید

دکتر الهام نقشینه خیییلیییی عالی و مهربونه

دکتر تهرانی هم خوبه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
ممنون عزیزم شما ساکن اصفهانید؟هزینه آی وی اف تو بیمارستان بهشتی چقدر میشه؟

نه من از اهواز میرم 

یک ملیون و سیصد واسه ای وی اف و فریز 

و یک ملیون و صد و پنجاه داروهام شد کلن

چطور باید نوبت بگیریم؟

ساعت 7 صبح اونجا باش

من بهت دکتر الهام نقشینه رو توصیه میکنم 

خداییش با اولین برخوردی که باهاش داشته باشی دعام میکنی که بهت معرفیش کردم😆

دکتر تهرانی هم عالیه

راستی روزای ویزیت دکتر نقشینه یکشنبه هاست فقط

ساعت 7 صبح اونجا باش من بهت دکتر الهام نقشینه رو توصیه میکنم  خداییش با اولین برخوردی که باها ...

راستی اگر روزی که باید بری مثلا برای سونو یک شنبه نباشه و روز دیگه باشه چی؟یه دکتر دیگه سونو میکنه یا دکتر نقشینه خودش میاد؟

کاربری ام خراب شد.ستاره منتظر قبلی ام. 5ساااال انتظار. خدااااایا معجزه. دیگه نمیکشم
راستی اگر روزی که باید بری مثلا برای سونو یک شنبه نباشه و روز دیگه باشه چی؟یه دکتر دیگه سونو میکنه ی ...

نه عزیزم دکتره دیگه سونو میکنه

اما اگر بخوای ای وی اف کنی خودش همه کاراتو میکنه 

نه عزیزم دکتره دیگه سونو میکنه اما اگر بخوای ای وی اف کنی خودش همه کاراتو میکنه 

مرسی عزیزم. من تازه برای آی وی اف پیش نقشینه پرونده تشکیل دادم. یه سوال دیگه . تو را خدا منو ببخش  مزاحمت میشم ها.

داروهات را همون اصفهان گرفتی؟راحت گیر اومد؟

کاربری ام خراب شد.ستاره منتظر قبلی ام. 5ساااال انتظار. خدااااایا معجزه. دیگه نمیکشم
مرسی عزیزم. من تازه برای آی وی اف پیش نقشینه پرونده تشکیل دادم. یه سوال دیگه . تو را خدا منو ببخش &n ...

نه اصلن راحت گیر نمیاد من داروی خارجی میخواستم اما ایرانی همه جا هست

من میخواستم برم تهران داروها رو بخرم اما داروخانه دکتر بختیاری پیدا کردم

نه عزیزم دکتره دیگه سونو میکنه اما اگر بخوای ای وی اف کنی خودش همه کاراتو میکنه 

عزیزم رسیدگی شون چجوریه من قبلا مرکز بودم .اینطوریه که هر روز یکی ویزیت کنه؟

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹