2777
2789
عنوان

شوهرم گفت عبایی بپوش محجبه س منم

574 بازدید | 10 پست

شوهرم و خانواذه ش فشار آوردن مانتوها کوتاه چی میپوشی یا شلوار جین عبایی باید بپوشی

منم عبایی گرفتم بعد پوشیدم و رفتیم مراسمی شلوار جین داشتم و جوراب هم نداشتم پاهام کلی معلوم نسبتا هم جلو باز بود دیدن منو پراشون ریخت 😑😁😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه درگیرن خدایاااااا 😞😭😭

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بمرور تغییر کرد پوششمجاریام چادری ان کلااا حق پوشش دیگه ندارن

درکل خانواده شوهر من اجازه دخالت نمیدم ولا می شورمشون

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
بمرور تغییر کرد پوششمجاریام چادری ان کلااا حق پوشش دیگه ندارن

درکل خانواده شوهر من اجازه دخالت نمیدم ولا می شورمشون

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

شما مسلمان نیستی 

به یک نفر که تو یکی از تاپیک های تنبیه از تنبیه دخترش گفت لایک دادی 

جمع کن خودتو 

بعضی دهه ۶۰ ها واقعا ب....ی.....ع.......ق......ل...... هستن 

بعضی ها تاکید میکنم بعضی ها 

안녕하세요ありがち你好привет Hallo Bonjoun CiaoHola ........ ایییی چسی چسی چسی چسی😒😒😒😒 باشه بابا فهمیدیم بلدی فقط سلام کردی😑😑 

شما مسلمان نیستی به یک نفر که تو یکی از تاپیک های تنبیه از تنبیه دخترش گفت لایک دادی جمع کن خودتو بع ...

این کاربر کلا سادیسم داره انگار 

لذت میبره از آزار واذیت‌کردن،مخصوصا اذیت کردن عروس ها! .عروس هارو حمال وکلفتشون میبینه ...

چند جا پستاشو منم دیدم ،سیو کردم تاپیکاشو میخونم هرازگاهی ...

خیلی حال بهم زنه .

🫡