2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش برو شیاف بخر من بخاطر سهل انگاریم و چون تو اون زمان تعطیلات بود تو ۵ هفته سقط شد جنینم وقتی رفتم دکتر گفت خودت میرفتی داروخانه شیاف میخریدی

توکی هستی +من همون اتفاق خوبم که برات نمیافته

سلام عزیزم منم شش هفته هستم ۴ روز هست لکه بینی قهوه ای دارم روزی سه تا شیاف و دو تا آمپول پروژسترون میذارم ولی اصلا کم نشده برای شما قطع شد؟

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم منم شش هفته هستم ۴ روز هست لکه بینی قهوه ای دارم روزی سه تا شیاف و دو تا آمپول پروژسترون ...

سلام عزیزم من کاملا استراحت کردم 

اول روزی ۱قاشق ناشتا ۴شیره خوردم

بعدش صبح وشب یه قاشق نشاسته تو آب سرد حل کردم و خوردم بعد۵روز لکه بینیم قطع شد

امیدت فقط به اون بالایی باشه
سلام عزیزم من کاملا استراحت کردم اول روزی ۱قاشق ناشتا ۴شیره خوردمبعدش صبح وشب یه قاشق نشاسته تو آب س ...

ممنونم حتما انجام میدم

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام ببخشید ۱تاپیکی نوشته بودید پدرشوهرتون تومور تو گلوش بودآیا جراحی کرد؟ خوب شد ؟عوارضی نداشت؟تورو ...

سلام ۷سال درگیر هستش از شیمی درمانی بگیر تا پیوند مغز استخوان هیچی نشد

فعلا در حال حاضر یه دارو مصرف میکنه که ماهی ۲۲میلیون هزینشه 

حالش خوبه ولی مریضیش همچنان باهاشه

امیدت فقط به اون بالایی باشه